Otwarty
Re: Otwarty
Masz swoj niepowtarzalny styl chlopie. Zatem powodzenia!
Graj tylko spelniajace sie analizy!
Ojaaa
zabawa w piramidkę buy na USD CAD, ale to na innym koncie muszę bo już za dużo otwarte
wygląda tak ładnie jak EUR USD na wzrostach ostatnio. 0,9910 jak nic tp 

USD CAD BUY piramida. TP postaram się robić na poziomie 1,0000 odwrotu i sell spodziewam się na 1,0035 bo nie wiem dlaczego ale uwielbiają ten poziom.
Hmm ciekawe czy ten edek Ci wyjdzie..może być "sprzedałem na wsparciu" 
Masz jakieś zasady którymi się kierujesz przy wejściach na przebicia? Możesz coś zdradzić
np. szybkość pokonania poprzedniego poziomu/ pokonanie innego ważnego poziomu/piątek/ ?/?
Czy po prostu..spada to sprzedajesz...
Dla mnie to jeszcze "loteria" czy np. zejdziemy teraz do powiedzmy 2815 czy staniemy i po 17 strzał w górę...

Masz jakieś zasady którymi się kierujesz przy wejściach na przebicia? Możesz coś zdradzić

np. szybkość pokonania poprzedniego poziomu/ pokonanie innego ważnego poziomu/piątek/ ?/?
Czy po prostu..spada to sprzedajesz...
Dla mnie to jeszcze "loteria" czy np. zejdziemy teraz do powiedzmy 2815 czy staniemy i po 17 strzał w górę...
Para potwierdza pare,która potwierdza pare itd itd. EUR sprzedałem na oporze, dorzuciłem Ske niżej ale była korektą więc zamknąłem żeby był zysk a nie 0 lub BE bo nie chciałem większej straty dzisiaj. Później zobaczyłem USDCAD gdzie byłem na 99% przekonany że będzie przebicie, bo podobna sytuacja była na h4 EUR USD gdy zaczęło przebijać w górę. Takie przekonanie bo jeszcze wczesniej napisałem o USDCHF, odbijało ładnie od kanału, dolnej krawędzi, a po dużej korekcie jest mały SL więc nie takie straszne ryzyko. Wszystko na raz się złożyło na wejście BUY USDCAD i dołożyłem SELL EUR USD na przebicie podłogi, szczególnie że wyższe TF mogłby by już popuścić w dół na EUR.
Dzisiaj nie spojrzałem na wszystkie MAJOR i dostałem wciry na AUD USD za karę, człowiek się uczy na błędach. Jak odbija nietypowo a nie mogę znaleźć powodu na parach walutowych to szukam powodu na SP500 i indexach EUR i USD.
O, dobre wykorzystanie korelacji - zapisałem sobie 

dwoi mi się w oczach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co tak nisko te SELL-e?
Z gory Panie, z dolu to Lki
Pozdrawiam,
qwak
Z gory Panie, z dolu to Lki

Pozdrawiam,
qwak
Graj tylko spelniajace sie analizy!