i masz racje... długo potrenuj przed realem
a grajac na demie staraj sie myslec jakbys gral za prawdziwa kasę...
bo jak odrazu wejdziesz na reala to mozesz miec "niespodzianki":]
Automat 5_8macross 300%
To jest raczej nieosiagalnebaczniew pisze: a grajac na demie staraj sie myslec jakbys gral za prawdziwa kasę...

Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
Uwazam,że każdy wynik na plus to dobry wynik.MrYogi pisze:zmodyfikowałem powyższy system i oto mój rezultat
EUR/USA od 2001,05,01 do 2008,01,08 H4
Czy to dobry wynik jak na taki okres czasu,oraz fakt że był prawie non stop trend wzrostowy dla EUR ? ( wiem, wiem lamerskie pytanie ale jakoś dowiedzieć się musze![]()
A tutaj ten sam dla przedziału
EUR/USA od 2008,01,02 do 2008,01,09 M5
Podaj jakie zastosowałeś ustawienia? Interesuje mnie zwłaszcza 5 min.
Nie będę podawał wyników testowania, ponieważ mam ostatnio częste przerwy na łączach i wynik jest zafałszowany.
Zaczynam rozszyfrowywać dane zawarte w automatach. Znalazłem bardzo fajną rzecz : opis wskaźników wraz z zapisem w mql4.
Zaczynam rozszyfrowywać dane zawarte w automatach. Znalazłem bardzo fajną rzecz : opis wskaźników wraz z zapisem w mql4.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam.
Gratuluje. Fajny EA, całkiem przyzwoity wynik, w miarę gładkie equity, fajna koncepcja. Jak na EA, na którym uczysz się MQL4 to naprawdę jest się czym pochwalić.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dodano po 11 minutach:
Witam.
Dodam jeszcze, że dawno nie widziałem już EA z takmi niskim DD. Dla mnie to jest mistrzostwo. Warto nad tym popracować. Zrobię jeszcze testy jak w dłuższym okresie czasu wypada. Jak wykombinuje coś jeszcze bardziej "profitable" to Ci podeślę moją wersję. Dzięki za EA Klopka.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Gratuluje. Fajny EA, całkiem przyzwoity wynik, w miarę gładkie equity, fajna koncepcja. Jak na EA, na którym uczysz się MQL4 to naprawdę jest się czym pochwalić.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dodano po 11 minutach:
Witam.
Dodam jeszcze, że dawno nie widziałem już EA z takmi niskim DD. Dla mnie to jest mistrzostwo. Warto nad tym popracować. Zrobię jeszcze testy jak w dłuższym okresie czasu wypada. Jak wykombinuje coś jeszcze bardziej "profitable" to Ci podeślę moją wersję. Dzięki za EA Klopka.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cieszę się, że sie podoba, ale... jak napisałem w opisie w pliku mql4 jest to automat, który jest takim prostym "szkieletem" do nauki. Ja dokonałem tylko niewielkich przeróbek na ile mi pozwala dotychczas zdobyta wiedza.
Ale ciągle się uczę, a ponieważ sam dużo korzystam z wiedzy innych to staram się udostępnić i poddać ocenie innych to co sam zrobię, lub znajdę, co uważam , że jest godne uwagi mniejszej lub większej.
Ale ciągle się uczę, a ponieważ sam dużo korzystam z wiedzy innych to staram się udostępnić i poddać ocenie innych to co sam zrobię, lub znajdę, co uważam , że jest godne uwagi mniejszej lub większej.