Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Aha, poszukuję również wskaźnika, który działa jak separator okresów, z tym , że mogę ostawiać sobie co ile ma rysować pionową linię. np ustawiam co 15 minut i rysuje od pełnej godziny co 15 mimut.
-
- Pasjonat
sp2ews
może to?
Wstaw
linie cyklu
może to?
Wstaw

Witam.
Poszukuje wskaźnika, który wyróżnia okrągłe poziomy np 1,0000; 1,1000; 1,1100; 1,1150
Pozdrawiam
Poszukuje wskaźnika, który wyróżnia okrągłe poziomy np 1,0000; 1,1000; 1,1100; 1,1150
Pozdrawiam
maczet pisze:Witam.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam, czy ma ktoś przerobiony wskaźnik MTF rsioma?
Chodzi mi o to, żeby zamiast wyskakiwało dodatkowego okienka na dole to gdzieś na wykresie w rogu wyświetlały diody przecięcia z wyższego interwału czasowego.
Chodzi mi o to, żeby zamiast wyskakiwało dodatkowego okienka na dole to gdzieś na wykresie w rogu wyświetlały diody przecięcia z wyższego interwału czasowego.
Miałem kiedyś wskaźnik który informował mnie sygnałem o zamknięciu pozycji. Dawał sygnał dźwiękowy gdy dochodziło do SL lub TP. Próbowałem w google go odszukać ale się nie udało. Może ktoś pomoże?
ooo tez bym chętnie zapodał sobie cos takiego na wykresmatman pisze:Miałem kiedyś wskaźnik który informował mnie sygnałem o zamknięciu pozycji. Dawał sygnał dźwiękowy gdy dochodziło do SL lub TP. Próbowałem w google go odszukać ale się nie udało. Może ktoś pomoże?
Udało i się tego indyka w końcu znaleźć: http://codebase.mql4.com/6649
a wydaje to to dźwięk czy tylko okienko wyświetla ?matman pisze:Udało i się tego indyka w końcu znaleźć: http://codebase.mql4.com/6649
jest dźwięk i okienko