Przed chwilą zadzwoniła do mnie Pani z tego serwisu (nie mam pojęcia skąd miała mój nr). Słyszał ktoś coś o tym?
www.zwrotprowizji.pl
Pozdrawiam.
www.zwrotprowizji.pl - o co chodzi?
Re: www.zwrotprowizji.pl - o co chodzi?
Wejdz na ich stronę, zobacz z jakimi brokerami współpracują, odpowiedz na pytanie czy ściągałeś jakąś platformę i teraz klucz do calej sprawy, czy podałeś im numer tel podczas rejestracjiszpakv pisze:(nie mam pojęcia skąd miała mój nr)

Podpisują umowy z brokerami i dzielą się prowizją, którą otrzymują od brokerów. Znana sprawa. Wielu brokerów patrzy na to podejrzliwie.szpakv pisze:Przed chwilą zadzwoniła do mnie Pani z tego serwisu (nie mam pojęcia skąd miała mój nr). Słyszał ktoś coś o tym?
http://www.zwrotprowizji.pl
Pozdrawiam.
Powiem, że np FxSalt nie miało zielonego pojęcia to tym, że są w ofercie takiego portalu - także żaden kontakt na pewno nie pochodzi od nich.
Nie sądzę, również żeby Noble Markets przekazało jakąkolwiek informację do nich.
A Easy Forex to broker z gigantycznymi spreadmi - 4EUR/USD, 5 GBP/USD, 12 GBP/JPY w tym momencie - to mają sie czym dzielić.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
a skąd wiesz że FX salt nie miało pojęcia?, konsultant tobie powiedziałAkhh pisze:Powiem, że np FxSalt nie miało zielonego pojęcia to tym, że są w ofercie takiego portalu - także żaden kontakt na pewno nie pochodzi od nich.
Nie sądzę, również żeby Noble Markets przekazało jakąkolwiek informację do nich.

Ink. pisze:a skąd wiesz że FX salt nie miało pojęcia?, konsultant tobie powiedziałAkhh pisze:Powiem, że np FxSalt nie miało zielonego pojęcia to tym, że są w ofercie takiego portalu - także żaden kontakt na pewno nie pochodzi od nich.
Nie sądzę, również żeby Noble Markets przekazało jakąkolwiek informację do nich.tak samo z noble
Z racji tego, że zajmuję się pracą nad portalem o brokerach, często spotykam się osobiście z kimś od brokera - zwykle są to raczej osoby mające wyższy wpływ i wiedzę na to co dzieje się u brokera niż konsultant. I tak akurat jest w przypadku FxSalt.
Widzę jednak, że sądzisz że moje opinie są wyssane z palca.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Sęk w tym, że nie zakładałem konta demo ani real u żadnego z tych brokerów.Ink. pisze:Wejdz na ich stronę, zobacz z jakimi brokerami współpracują, odpowiedz na pytanie czy ściągałeś jakąś platformę i teraz klucz do calej sprawy, czy podałeś im numer tel podczas rejestracji

Pozdrawiam.
FxSalt nie jest MM, Noble Markets częściowo również nie.szpakv pisze:Sęk w tym, że nie zakładałem konta demo ani real u żadnego z tych brokerów.Ink. pisze:Wejdz na ich stronę, zobacz z jakimi brokerami współpracują, odpowiedz na pytanie czy ściągałeś jakąś platformę i teraz klucz do calej sprawy, czy podałeś im numer tel podczas rejestracjiZastanawiało mnie w jaki sposób dostaje się zwrot prowizji, skoro akurat Ci brokerzy (z tego co kojarzę - nie chcę mi się tego weryfikować) to MM i zarabiają na spreadach.
![]()
Pozdrawiam.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
zapytaj skąd mają Twoje dane - tylko konkretnie a nie typu "współpracująca firma".
ktoś sprzedał Twoje dane, a co do samego biznesu to są pewnie IB i dzielą się prowizją (w teorii bo praktyka to kto wie jak wygląda)
ktoś sprzedał Twoje dane, a co do samego biznesu to są pewnie IB i dzielą się prowizją (w teorii bo praktyka to kto wie jak wygląda)
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Przypuszczam, że Twoje dane mają z XTB, o ile miałeś tam konto demo. Jak się jednak może domyślasz, firma raczej nie udostępniła tych danych dobrowolnie. Prawdopodobnie udostępnił je sobie założyciel serwisu, który pracował w XTB
.

Hmm.. Czy to przypadkiem nie pachnie już prokuraturą?Noob pisze:Przypuszczam, że Twoje dane mają z XTB, o ile miałeś tam konto demo. Jak się jednak może domyślasz, firma raczej nie udostępniła tych danych dobrowolnie. Prawdopodobnie udostępnił je sobie założyciel serwisu, który pracował w XTB.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów