Druga rzecz: warto jakoś oznaczyć tematy przyklejone (najlepiej tagiem "Przyklejony" - czyli standardowo) bo robi się straszny bałagan przy przeglądaniu.
Jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to dam znać

Dobry - ale kilku jednak wypadałoby wywalić.Cyb pisze:Ja zastanawiam się czy nie lepiej byłoby zrobić podziału. Dział brokerzy tylko i wyłącznie dla brokerów, dział platformy dla pytań o platformy itd. Chociaż z drugiej strony większość pytań o działanie platform jest zadawane w temacie danego brokera.
Jest też problem tego typu że jak odkleję jakiegoś brokera, to powiedzmy wyskoczy na 3-4 stronę. Ludzie są leniwi i zamiast się cofnąć to założą nowy temat o tym broku - bo przecież nie ma go na pierwszej stronie...
Muszę dopytać admina czy nie da się zwiększyć liczby postów na pierwszej stronie. Czy to zły pomysł ?
Tematy o brokerach powinny być raczej odświeżane. Po roku (czy innym okresie) nowy z linkami do poprzednich (a te byłyby już zamknięte). Broker po roku może zmienić kompletnie profil działalności (z MM np na STP - z oferującego kilkanaście par, na oferującego kilkaset różnych CFD) także coś takiego byłoby wskazane.Cyb pisze:Chwilowo poczekam aż się upora z tym co ma w kolejce. Bo trochę się tego uzbierało. Jak będzie już miał czas, wrócimy do tego tematu. Jak ktoś ma jakąś koncepcje na ulepszenie tego działu to niech pisze. Może wpadnie jakieś fajne rozwiązanie.
W tej chwili tematy mogą mieć już nieskończoną ilość stron. Więc nie będzie zamykania i otwierania tematu nr 2 , 3 ,4 itd. Połączyłbym te stare ale coś mogę popsuć ( połączyć w złej kolejności ) więc chwilowo muszę poćwiczyć. Na tamtym forum nie było opcji łączenia.
Tak czy inaczej - czekam też na inne pomysły.