Fajna ta Armada jeśli chodzi o sreberko... z dobrze skonfigurowanym vormem jest świetny...
U takiego XTB - nie wyszedłbym ze spreadu - a tu skashowałem kilka %... w 10 minut.
Admiral Markets paranoja
Re: Admiral Markets paranoja
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
a jakby cena poszla do gory o 50 pips to tez bys chcial przywrocenia pozycji?ForexQuality pisze:NA platformie standard pika na 10 wywaliło mnie zgłosiłem reklamacje ok uznali czyli anulowali zlecenia ale cena zjechała 50 pips. Żądałem przywrócenia zleceń odrazu po tej akcji a nie anulowania. Oczywiście odmówili i nie wiem gdzie sie odwołać bo na dobrą sprawe widze takie coś jest legalne skoki na ważnych poziomach o 10 pips i wywalenie z rynku.
http://www.forexquality.pl/out_data/adm ... czanie.jpg
Na platformie PRO nie ma tej ceny a w zasadzie mogłaby być. Bo to platforma gdzie może być duża zmienność.
Z tego co słyszę XTB się poprawia i to znacząco. Trzeba będzie zrewidować część opinii odnośnie brokerów bo tak na prawdę wszystko się dynamicznie zmienia.
Z ECNów słyszałem bardzo pochlebne opinie o MBT - dotyczące poślizgów i realizacji - wszystko wchodzi pięknie.
A z ciekawostek to Admiral ma u siebie miesięczny obrót taki jak XTB.
Nie ma złotego środka tak na prawdę - a takie ruchy mogą się wszędzie zdarzyć. Szczególnie, że tak jak Esco pisze miał to też u 2 innych brokerów.
Dzisiaj ten broker będzie dobry, jutro coś się zepsuje (nawet przez to, że będą chcieli wprowadzić zmianę na plus a wyjdzie inaczej) także niestety.
Z ECNów słyszałem bardzo pochlebne opinie o MBT - dotyczące poślizgów i realizacji - wszystko wchodzi pięknie.
Nie ma złotego środka tak na prawdę - a takie ruchy mogą się wszędzie zdarzyć. Szczególnie, że tak jak Esco pisze miał to też u 2 innych brokerów.
Dzisiaj ten broker będzie dobry, jutro coś się zepsuje (nawet przez to, że będą chcieli wprowadzić zmianę na plus a wyjdzie inaczej) także niestety.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Ano - wprowadził STP tak samo jak TMS - takżeAkhh pisze:Z tego co słyszę XTB się poprawia i to znacząco. Trzeba będzie zrewidować część opinii odnośnie brokerów bo tak na prawdę wszystko się dynamicznie zmienia.
tak samo jak BZWBK...
Dlaczego?
Bo to profitowe mieć zadowolonych klientów i brać mniej - niż żeby miała ich zagraniczna konkurencja....
Której nie brakuje...
Zaczynając od UK, CYPRU itp. itd.
Gdyby nie to, że takich usług nie można było się doprosić u Polskich banków i DM wcale bym nie szukał za granicą broków...
A jak były - to tacy geniusze rynku jak XTB, którzy piłowali ci pozycje...
Ale Nasze banki są przedpotopowe...

Quo Vadis? Już wiesz ?
A co rozumiesz przez to że banki sa przedpotopowe ?marekdt pisze:Ale Nasze banki są przedpotopowe...
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
marekdt: przyjedź do UK to przestaniesz tak krytycznie mówić 
Zobaczysz cudowną bankowość i zarąbistą obsługę.
Chociaż raz mnie zszokowali i do teraz nie wiem czy to traktować jako plus czy minus.
Koledze ukradli wszystkie dokumenty i karty. Poszliśmy do banku i pani mu na piękne oczy wypłaciła z jego konta
Byłem w szoku i wyszedłem na idiotę bo całą drogę mu mówiłem że nie ma po co iść że procedury bankowe że każdy by tak mógł.... etc.
A ta się zapytała o datę urodzenia, adres i kod pocztowy no i podpis sprawdziła. Chociaż musiał się dwa razy podpisywać bo nie pamiętał który podpis używał

Zobaczysz cudowną bankowość i zarąbistą obsługę.
Chociaż raz mnie zszokowali i do teraz nie wiem czy to traktować jako plus czy minus.
Koledze ukradli wszystkie dokumenty i karty. Poszliśmy do banku i pani mu na piękne oczy wypłaciła z jego konta

Byłem w szoku i wyszedłem na idiotę bo całą drogę mu mówiłem że nie ma po co iść że procedury bankowe że każdy by tak mógł.... etc.
A ta się zapytała o datę urodzenia, adres i kod pocztowy no i podpis sprawdziła. Chociaż musiał się dwa razy podpisywać bo nie pamiętał który podpis używał

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein