Admiral Markets paranoja

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
ForexQuality

Admiral Markets paranoja

Nieprzeczytany post autor: ForexQuality »

NA platformie standard pika na 10 wywaliło mnie zgłosiłem reklamacje ok uznali czyli anulowali zlecenia ale cena zjechała 50 pips. Żądałem przywrócenia zleceń odrazu po tej akcji a nie anulowania. Oczywiście odmówili i nie wiem gdzie sie odwołać bo na dobrą sprawe widze takie coś jest legalne skoki na ważnych poziomach o 10 pips i wywalenie z rynku.

http://www.forexquality.pl/out_data/adm ... czanie.jpg

Na platformie PRO nie ma tej ceny a w zasadzie mogłaby być. Bo to platforma gdzie może być duża zmienność.

Awatar użytkownika
ziom_szybkiego_lopeza
Gaduła
Gaduła

Re: Admiral Markets paranoja

Nieprzeczytany post autor: ziom_szybkiego_lopeza »

Nie masz po co tracić czasu na reklamacje. Skoro raz Ci odmówili to już w tej sprawie nic nie ugrasz. Zmień brokera i nie będziesz miał problemów ;)
Obrazek

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

A czego domagałeś się w reklamacji?

ForexQuality

ziom_szybkiego_lopeza pisze:Nie masz po co tracić czasu na reklamacje. Skoro raz Ci odmówili to już w tej sprawie nic nie ugrasz. Zmień brokera i nie będziesz miał problemów ;)
Proszę powiedzcie jaki broker w takich akcjach zachowuje się ferr, są tacy :-) ??
Domagałeś sie przywrócenia zleceń a nie zlikwidowania pozycji i rozliczenia na 0.

ForexQuality

ForexQuality pisze:
ziom_szybkiego_lopeza pisze:Nie masz po co tracić czasu na reklamacje. Skoro raz Ci odmówili to już w tej sprawie nic nie ugrasz. Zmień brokera i nie będziesz miał problemów ;)
Proszę powiedzcie jaki broker w takich akcjach zachowuje się ferr, są tacy :-) ??
Domagałem sie przywrócenia zleceń a nie zlikwidowania pozycji i rozliczenia na 0.
Przepraszam przez pomyłke powieliłem post

Awatar użytkownika
ziom_szybkiego_lopeza
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ziom_szybkiego_lopeza »

Możesz wypróbować ostatnio popularną na forum armadę. Ja przetestowałem sobie przez kilka dni i złego słowa prawie nie da się powiedzieć.
Obrazek

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

albo w admiralu ze standard zmien na pro, w czym problem?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Odradzam Pro jak miałem zawsze w miarę o nich dobre zdanie tak ostatnio znów się zepsuli, długa realizacja zleceń , na 10 zleceń 9 ma poślizgi na min 0,5 pips, ostatnio przetrzymali zlecenie, klikałem close bo cena dołków nie przebiła i zamiast wyjść na 0 zamknęło na -6 pips, dodam że to nie był jeden tick, a zamknięcie jednej M1 i otwarcie drugiej i cena sobie szła i zamknęło po skończeniu M1, a ze zleceniem nic nie mogłem zrobić.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

http://forex-nawigator.biz/forum/odswie ... 21575.html

moze wypadaloby ponowic pytanie czy mozna zaczac resetowac ankiety na temat opini o brokerach?

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Mam ta szpile u dwóch innych brokerów.

ODPOWIEDZ