Manipulacja mediów
Ja tam wchodze by popatrzec na polgole albo glupie zdjecia jakis fajniejszych babek, nic ciekawszego tam sie nie znajdzie.
Czytajac tytuly mozna dostac orgazmu, a zaglebiajac sie w artykul zostac impotentem, szkoda nerwow.
Uwazam ze teraz juz zostaje jedynie wlasna glowa do odsiewania plew i analizy informacji, nie wierze w zadne publiczne zrodlo informacji.
Czytajac tytuly mozna dostac orgazmu, a zaglebiajac sie w artykul zostac impotentem, szkoda nerwow.
Uwazam ze teraz juz zostaje jedynie wlasna glowa do odsiewania plew i analizy informacji, nie wierze w zadne publiczne zrodlo informacji.
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.
Real - poziom zakucia.
onety, wp, spadly do miana pudelka na o2. Te wszystkie portale to zenada i zerowisko dla znudzonych zyciem gospodyn domowych. Kiedys mialem na glownej onet, jeszcze jakies 5lat temu, wtedy tez pojawily sie pierwsze odmiany stron dla zagranicznych ip i tak dzien w dzien bylem masakrowany przez onet.eu tekstami jak to nie jest cudownie w polsce i jak to zle polacy sa traktowani w UK, lub jakies wymyslowne historie polakow na uchodzctwie. Od tamtych czasow glowna strona jest google i nawet nie kojaze kiedy cokolwiek na jakims z tego typu portali czytalem.
Rzetelnych mediow juz nie ma od dawna, jesli takowe kiedykolwiek istnialy. Zawsze pojawia sie stronniczosc, upodobanie do pewnych grup lub czysty interes nakrecany przez jakas firme.
Trzeba robic swoje i zlewac na to co media wbijaja zagubionym, bo oni zaczeli dzialac jak sekty.
Dobrze ze coraz czesciej slysze o ludziach, ktorzy mowia ze przestali korzystac z TV czy czytac wszelkiego rodzaju gazety dez-informacyjne.
Rzetelnych mediow juz nie ma od dawna, jesli takowe kiedykolwiek istnialy. Zawsze pojawia sie stronniczosc, upodobanie do pewnych grup lub czysty interes nakrecany przez jakas firme.
Trzeba robic swoje i zlewac na to co media wbijaja zagubionym, bo oni zaczeli dzialac jak sekty.
Dobrze ze coraz czesciej slysze o ludziach, ktorzy mowia ze przestali korzystac z TV czy czytac wszelkiego rodzaju gazety dez-informacyjne.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Tytuł ze sfory na głównej stronie o2:MarioDM pisze:Michal87
Hehe. Jasne - leć i wpłacaj bo prezes nie będzie miał kasy na trzecią willę .![]()
Ostatnio się ubawiłem propozycjami inwestycyjnymi z Dojcze bańku.
Najpierw dzwonili do mojej żony i proponowali jej aby odkładała co miesiąc przez 10 lat określoną kwotę , dzięki czemu będzie mieć wyższą emeryturę. Po prostu wypłacali by jej tą samą kwotę co wpłata przez kolejne 10 lat z niewielkim zyskiem. Przeliczyłem to na szybko i wyszło mi, że gdyby samemu wpłacać tą kwotę na konto oszczędnościowe w tym samym dojcz bańku to zysk wyniósł by dwa razy tyle. Bez żadnej finezji i kombinowania.
Później zadzwonili i do mnie i wtedy była najlepsza zabawa. Przynajmniej ja się dobrze bawiłem
Martwe żaby w produktach z Tesco. Ohyda
Kobieta aż się porzygała
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .
Re: Manipulacja mediów
Teraz widzę że modne jest robienie z Kwaśniewskiej odpowiedniczki Middleton.
Często ostatnio odnoszę wrażenie ze te wszystkie reklamy i artykuły to po prostu gigantyczna hodowla "umysłowych leszczy".
Często ostatnio odnoszę wrażenie ze te wszystkie reklamy i artykuły to po prostu gigantyczna hodowla "umysłowych leszczy".
Może trochę off ,ale to mnie naprawdę zadziwiło
to dopiero studium umysłu :
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .
Kiedyś miałem taką sytuację, że z Faktów TVN przełączyłem się na Wydarzenia Polsatu (przesunięcie jest 10 minut) i akurat leciał reportarz na ten sam temat co chwilę wcześniej w TNNie. Ten sam facet się wypowiadał, na tym samym tle, chyba nawet z tej samej kamery. Ale jego wypowiedź była inna. W sensie inaczej zmontowana. Inne fragmenty. Suma sumarum wydźwięk reportażu był inny. Patrząc w telewizor nawet człowiek nie podejrzewa, jaka to jest władza nad umysłem. Telewizornia może pokazać dokładnie to co chce i w takich kolorach w jakich chce. A Ty nawet nie podejrzewasz tego, czego nie pokazali. Nie masz innego wyjścia jak przyjąć komunikat do wiadomości. Dlatego "wolne fora" to jedyna droga w najbliższej przyszłości, żeby mieć w miarę rzetelną informację na dany temat. Czekam tylko, aż rząd zechce położyć na nich łapę.
Zdecydowanie tak.Faktycznie wygląda to na hodowanie głupich obywateli,myślenie zdecydowanie wyszło z mowy.Bo po co ? Dokładnie te same tematy pokazywane w dokładnie tym samym świetle.Na Polsacie mamy tak:najpierw jakąś tam średnio istotną informację, w srodku ta gruba babka co zajmuje się stale tylko tragicznymi wydarzeniami typu ,,dramatycznie rozpaczliwa a także i również wstrząsająca sytuacja w rodzinie madzi''a zaraz potem prześmiewczy w żalosny sposób ,,materiał'' co dziennie tego samego autora.Zawsze ten sam schemat,zawsze te same nieistotne wiadomości.Onet i inne przechodzą wszelkie normy debilizmu.Ja zerkam tylko na czysto ekonomiczne oczywiście zagraniczne portale.
Cześć - na Onecie jest dokładnie to samo.
Myślałem, żeby mirrorować ich analizy w krótkim terminie
Pamiętasz jak pisali może o cenach cukru ?
W tydzień analizy z 4-5zł poszły na 6zł - i ludzie kupowali po 10 kg, bo cukru zabraknie...
yyy... Cukru zabraknie ? LOL ? to nie te czasy... ale barany poleciały i kupiły... a producenci i hurtownicy zarobili krocie.
chwilę później - bańka pękła i cukier stał po 3,40-3,0.
Myślałem, żeby mirrorować ich analizy w krótkim terminie

Pamiętasz jak pisali może o cenach cukru ?
W tydzień analizy z 4-5zł poszły na 6zł - i ludzie kupowali po 10 kg, bo cukru zabraknie...
yyy... Cukru zabraknie ? LOL ? to nie te czasy... ale barany poleciały i kupiły... a producenci i hurtownicy zarobili krocie.
chwilę później - bańka pękła i cukier stał po 3,40-3,0.

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
A mnie natomiast zastanawia czemu nie ma informacji pozytywnych.Ciągle że ktoś tam kogoś zamordował,pokiereszował albo zgwałcił.
Od rana do wieczora katastrofy,wypadki,powodzie,pożary.Jakby nic innego się nie działo.
A można by inaczej.Zamiast że matka gdzieś tam zamordowała swoje dziecko i spaliła w piecu to dać że z rana w Krapkowicach urodziła się piękna,zdrowa dziewczynka i rodzice szczęśliwi.Albo że Policja zatrzymała do kontroli znanego Posła i on bez krempacji dmuchnął w balonik i nawet miał zero promili.Można??? Można.
Tak samo z frankiem.Jak idzie do góry to na każdym kanale pierdzą że idzie katastrofa a ludzie spać po nocach nie mogą tylko siedzą przed monitorami i sprawdzają kurs.Wszyscy w stanie przed zawałowym.
Jak leci na ryj to infa brak.
Od rana do wieczora katastrofy,wypadki,powodzie,pożary.Jakby nic innego się nie działo.
A można by inaczej.Zamiast że matka gdzieś tam zamordowała swoje dziecko i spaliła w piecu to dać że z rana w Krapkowicach urodziła się piękna,zdrowa dziewczynka i rodzice szczęśliwi.Albo że Policja zatrzymała do kontroli znanego Posła i on bez krempacji dmuchnął w balonik i nawet miał zero promili.Można??? Można.
Tak samo z frankiem.Jak idzie do góry to na każdym kanale pierdzą że idzie katastrofa a ludzie spać po nocach nie mogą tylko siedzą przed monitorami i sprawdzają kurs.Wszyscy w stanie przed zawałowym.
Jak leci na ryj to infa brak.