szkola-forex
Taki wykres jak na koncie "SebastianUrbanskiForex" można uzyskać przez zwykłe hedgowanie. W tej chwili trzyma w otwartych pozycjach same straty i stąd Equity takie niskie.
W rezultacie w ciągu tych 7 miesięcy stracił około 16% kapitału.
"Inwestycja" przyniosła 16% straty przez ten czas.
Nie ma się co chwalić, bo konto nie zarabia.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
tonyszc czemu mamy Ci udowadniać że jest inaczej niż myślisz.
Wierzysz SU to Twoja sprawa.
Wielu już tutaj było przez lata co broniło do upadłego SU.
Po kilku miesiącach wracali tutaj skruszeni i przyznawali userom rację.
Posłuchaj Szwajcara bo mądrze prawi.
Wierzysz SU to Twoja sprawa.
Wielu już tutaj było przez lata co broniło do upadłego SU.
Po kilku miesiącach wracali tutaj skruszeni i przyznawali userom rację.
Posłuchaj Szwajcara bo mądrze prawi.

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
LOL. faktycznie.Szwajcar pisze:Taki wykres jak na koncie "SebastianUrbanskiForex" można uzyskać przez zwykłe hedgowanie. W tej chwili trzyma w otwartych pozycjach same straty i stąd Equity takie niskie.
śmieszne jest to, że gościu jednak chce się uważać za tradera, bo inaczej by nie oszukiwał sam siebie tylko zapłacił komuś szmalec za porządne sygnały na zawołanie + milczenie i udostępnił tego myfxbooka szmat czasu temu.
a grubej kasiory mu nie brakuje...
wcześniej wklejał screeny z dzienników innych osób i podejrzanie szybko je kasował(przyznał to nawet jego "uczeń").
teraz to już jest EPIC FAIL.
na upartego, wynająłby kogoś na stałe, pokazałby fejkowy roczny statement pod swoim nazwiskiem i nagonił jeszcze więcej.
Seba... nawet laicy w końcu tu dotrą, więc żałuj, że nie zrobiłeś tego perfekcyjnie od samego początku. starczyłoby wtedy na całą wyspę...
PS: jeśli trafiliście tu przez przypadek i szukacie szkolenia, to polecam: http://www.forextrader.pl/

amen.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2012, 14:21 przez 123dom, łącznie zmieniany 1 raz.
gra warta świeczki
Jak Equity spadnie do 20% to zamknie wszystkie pozycje czy jaki jest plan?tonyszc pisze:Equity w tym przypadku to tylko niecałe 16% mniej od początkowego depozytu. Wszystko jest wg planu - max. obniżenie Equity to 20% początkowego depozytu czyli mamy jeszcze margines.
Ja widzę to tak Urbański za jakiś czas zamknie rachunek, sprzedając jednocześnie kit że broker mu nie odpowiadał. Strata jest już wliczona w koszta, raptem jedno dwa szkolonka pała forex.
Zacznie się nowy kurs otworzy się nowego myfxbooka, kto za pół roku będzie pamiętał o starym.
Prawda jest taka. Na dzień dzisiejszy konto jest pod kreską a sprzedaje ciemnemu ludowi informacje że zarobił w 4 miechy 65%. Co tam siedzi nikt oprócz Urbańskiego nie wie a linka do myfxbooka SebastianUrbańskiFoerx nie udostępni bo by się skompromitował. 10 lat na rynku, szkolenie na które wydał ponoć 100tys. zaliczony MC ... i dalej jest dostawcą płynności! Najlepsza szkoła forex w sieci tylko mentor do dupy, typowy gawędziarz ludowy opowiadający bajki o fraktalach, fibo, niezależności finansowej i innych pierdach za które kasuje kilka tysiaków. To potrafi znakomicie i na tym się jego umiejętności kończą! Sprzedawanie marzeń to jego specjalizacja!
Urbański sam dał dowód mówiący wyraźnie. Nie zarabiam na rynku tylko na szkoleniach!
PS.
10lat na rynku i zjechać z 17000euro do 8500euro trzeba mieć talent!
-
- Stały bywalec
Inny wątek został skasowany więc wrzucam tu (chociaż nie wiem czy dział HUMOR nie byłby lepszy
)
http://www.youtube.com/watch?v=xsrpxchu ... youtu.be&a
Co jak co ale żeby czytać zachwalającą opinie o szkole

Just do it !
Ten koleś to jakaś piz...a jest nawet dobrze nie umie przeczytać,a o znajomosci podstawowych terminów z FX nie wspomnę..........qwa co za tepy h...j i zlecający przeczytanie i ten czytający.trader pisze:Inny wątek został skasowany więc wrzucam tu (chociaż nie wiem czy dział HUMOR nie byłby lepszy )

o zesz, k....a prawie że spadłem z krzesła hehehetrader pisze:Inny wątek został skasowany więc wrzucam tu (chociaż nie wiem czy dział HUMOR nie byłby lepszy Wink )
Co jak co ale żeby czytać zachwalającą opinie o szkole Wink

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Jeśli dobrze pamiętam oni mieli jakiś konkurs wewnętrzny na tego typu teksty.Mr.T pisze:Ten koleś to jakaś piz...a jest nawet dobrze nie umie przeczytać,a o znajomosci podstawowych terminów z FX nie wspomnę.
Zwycięzca dostawał kurs za darmo czy jakoś tak.
Wydaje mi się że ktoś o tym tutaj pisał. Ale gościu jest rewelka

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
jedno jest pewne; wielu szkoli ale po Urbańskim najwięcej się ,,ślizgają" i jadą jak po szmaciedaromanchester pisze:Jeśli dobrze pamiętam oni mieli jakiś konkurs wewnętrzny na tego typu teksty.
Zwycięzca dostawał kurs za darmo czy jakoś tak.
Wydaje mi się że ktoś o tym tutaj pisał. Ale gościu jest rewelka
coś w tym jest i tyle w temacie....
..........i ostatnio bliski mi zwrot; pzdr dla zarabiających i mających wszystko w dupie