Nowe Forum FabrykaForex.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Cadermo pisze: zwiększa się też głupota tematów i znów powrócą perełki w stylu : czy na forex da się zarabiać
Nie bierz tego do siebie ale swego czasu to własnie ty byłeś największym autorem takich perełek :) popisowy temat w stulu
" boli mnie glowa w google wyczytałem że prawdopodobnie umieram " do dziś mnie bawi :mrgreen: nie wspominając o dziesiątkach twoich takich tematów w czasówkach

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Cadermo pisze:Nie ingerował zbytnio w forum ,co było lepsze niż obecna sytuacja.
Otworzył L kilka lat temu i teraz dobił do TP.
Gratuluję mu cierpliwości i założe się że lepiej na tym wyszedł finansowo niż niejeden gracz tutaj.
Cadermo pisze:Komercja to najgorsze co może być
To co Ty robisz na FX??? Jak sobie tłumaczysz to wszystko w czym się tarzasz codziennie?
Wyobrażasz sobie że grasz w Quaka lub CS'a i Ci pieniądze wpadają do kasy?
Naprawdę musisz mieć okropnie zoraną psychę skoro masz tak rozbieżne poglądy.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Cadermo ma nie tyle rozbieżna poglądy co dopasowując je do obecnej sytuacji tak aby wyglądało mądrze :)

Gdzieś ostatnio napisał że liczy sie dla niego przede wszystkim szczerość a nie raz zastał przyłapany w swoim dzienniku na ściemach :)

Raz napisał że rozwój poprzedniego forum porzucił bo nie poszło w kierunku którym oczekiwał a drugim razem ze nie miał czasu :)

Denerwują go głupiutkie tematy na forum a sam kiedyś zakładał ich najwięcej :)

jest tak elastyczny że śmiało można nazwać naszego przyjaciela człowiekiem gumą :509:

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

daromanchester pisze:To co Ty robisz na FX??? Jak sobie tłumaczysz to wszystko w czym się tarzasz codziennie?
Wyobrażasz sobie że grasz w Quaka lub CS'a i Ci pieniądze wpadają do kasy?
Naprawdę musisz mieć okropnie zoraną psychę skoro masz tak rozbieżne poglądy.
Nie rozmawiamy o forexie ,a o forum nawigator .
Podsumowując :
Nie dogadamy się . Ja swoje ,Ty swoje. Rzecz normalna.
Ale jeszcze raz powtarzam. Nie będę nabijał kieszenie komuś kto wszedł tu w taki sposób jako nowy właściciel. Nie będę brał udziału w komercjalizacji tego forum.
Jak chcecie zostać i nabijać kolesiowi siano to proszę bardzo. Przecież ja wam tego nie odradzam. Ja nie będę jego pracownikiem.
Ink. pisze:Raz napisał że rozwój poprzedniego forum porzucił bo nie poszło w kierunku którym oczekiwał a drugim razem ze nie miał czasu Smile
Bo obie wersje są prawdziwe. Dlaczego już tam nie piszę ? Bo nie podoba mi się struktura forum ,za dużo jest działów ,nie można się w niczym połapać .Człowieku...
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 14:48 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Cadermo po prostu nie klikaj w reklamy :D
Dalej nie porafie zrozumieć tego zbulwersowania że ktoś na tym portalu będzie zarabiał, czy takie masz podejście do wszystkich miejsc ? bo jak ty musisz sie czuć kupując chleb? przecież ta osoba zarabia twoim kosztem !!!
szczególnie zastanawiające jest to u osoby związanej z FX ktora z natury powinna rozumieć kapitalizm

Cadermo

Przy okazji .Proszę Admina o skasowanie mojego konta wraz ze wszystkimi postami.
Pozdrawiam.
Reklamę forum wstawię jak tylko dopieszczę parę szczegółów .Oczywiście przez inne konto.
Ink. pisze:bo jak ty musisz sie czuć kupując chleb? przecież ta osoba zarabia twoim kosztem !!!
szczególnie zastanawiające jest to u osoby związanej z FX ktora z natury powinna rozumieć kapitalizm
Nadal nie rozumiesz . To ogromna różnica.
Ten co piekł chleb napracował się . To jego praca.
W dodatku ja nie przyczyniłem się do tego ,by dzięki mnie zarobił więcej . On sam na zapracował ,a ja nic nie robiłem ,tylko poszedłem kupić.

Tutaj sprawa ma się tak. Wy piszecie ,admin leży i pierdzi w stołek ,a na chleb to zarobi on dzięki Wam.Dodaj sobie do tego w jaki sposób admin wszedł na to forum. Zaczął od pieniędzy i na tym się skończy. Pozdrawiam i żegnam.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Cadermo pisze:Ten co piekł chleb napracował się . To jego praca.
W dodatku ja nie przyczyniłem się do tego ,by dzięki mnie zarobił więcej . On sam na zapracował ,a ja nic nie robiłem ,tylko poszedłem kupić.

Tutaj sprawa ma się tak. Wy piszecie ,admin leży i pierdzi w stołek ,a na chleb to zarobi on dzięki Wam. Pozdrawiam i żegnam.
Niestety ale żeby kupic to forum też musiał sie napracować, czy siedzenie przed komputerem to nie praca? w takim razie co ty robisz gdy grasz na FX?

brak słów, po prostu brak słów

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Ink. pisze: boli mnie glowa w google wyczytałem że prawdopodobnie umieram "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: serio był taki temat??
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Cóż i tak to mniej więcej wygląda.
Stary admin mógł zarabiać nowy już nie może.
Wcześniej za darmo userzy używali wiedzę zawartą na tym forum ale swoje wypociny już za darmo oddawać nie będą.
Ale na innych forach już tak i wolą już raczej dopłacać do interesu żeby tylko ktoś inny nie zarobił.
Takie to typowe.....
Ja się nawet trochę cieszę z tego zamieszania bo się przeczyści na forum.
Prima baleriny i fochowcy opuszczą forum a osoby które mają swój rozum i nie ulegają tłumowi pozostaną i z takimi mi po drodze.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Cadermo

Ja rozumiem postawę niektórych osób. Bronią swego.
Helium pisze: serio był taki temat??
Tak ,był.

Zablokowany