Nowe Forum FabrykaForex.pl
Nowe Forum FabrykaForex.pl
Witajcie.
Stworzyłem nowe forum dla pasjonatów od pasjonata.
Forum stoi na darmowym hostingu ,póki co powinno starczyć .
Jeśli projekt okaże się trafny to pomyślę nad lepszym,płatnym hostingiem.
Reklam nie będzie ,nie chcę komercji . Chcę stworzyć starego nawigatora.
Jak ma funkcjonować forum ? Jak stary nawigator.
Jest funkcja ignoruj-wielu się o to pytało na nawi.
A tak to po staremu ,ale w nowej nazwie.
Serdecznie zapraszam!
Więcej w temacie na forum!
http://www.fabrykaforex.pl/index.php
Mail: Administracja@fabrykaforex.pl
Stworzyłem nowe forum dla pasjonatów od pasjonata.
Forum stoi na darmowym hostingu ,póki co powinno starczyć .
Jeśli projekt okaże się trafny to pomyślę nad lepszym,płatnym hostingiem.
Reklam nie będzie ,nie chcę komercji . Chcę stworzyć starego nawigatora.
Jak ma funkcjonować forum ? Jak stary nawigator.
Jest funkcja ignoruj-wielu się o to pytało na nawi.
A tak to po staremu ,ale w nowej nazwie.
Serdecznie zapraszam!
Więcej w temacie na forum!
http://www.fabrykaforex.pl/index.php
Mail: Administracja@fabrykaforex.pl
powodzenia w rozkrecaniu... choc latwo pewnie nie bedzie.
Szkoda ze zrezygnowales z rozkrecania innego forum na ktorym przez chwile byles... no ale to twoja sprawa
I jeszcze jedno... prawdopodobnie na 99% w przyszlosci nie uda Ci sie przeniesc bazy z calym forum na platny hosting... a wiesz co to oznacza?? (ale niech na 100% ktos kto jest w temacie obeznany sie wypowie)
Szkoda ze zrezygnowales z rozkrecania innego forum na ktorym przez chwile byles... no ale to twoja sprawa
I jeszcze jedno... prawdopodobnie na 99% w przyszlosci nie uda Ci sie przeniesc bazy z calym forum na platny hosting... a wiesz co to oznacza?? (ale niech na 100% ktos kto jest w temacie obeznany sie wypowie)
Sprawy groszowe . Więc nie ma tu mowy o inwestycji ,która ma obciążyć mój portfel.mikolaj2 pisze: widzę, że już zainwestowałeś w domenę...
Co do hostingu to być może taki da radę ? Nie planuję ekspansji na rynek gimbusów

Disk Space 1500 MB
Bandwidth 100,000 MB = 100 GB!
Domains Allowed Unlimited
Control Panel cPanel
Ads on your pages? No Ads or Banners!
Your own ads allowed? Yes
moze pogadaj z Pawłem ( nick- pawelklos ), on dosyć mocno rozwinal swoje forum i tez nie stawia na komercje z tego co wiem. a użytkowników ma dosyć dużo i ciekawe tematy, poruszane. link ma w swojej stopce
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
u mnie chodzi normalnie, nie widzę problemuCadermo pisze:Wszystko fajnie tyle ,że nie mogę włączyć forum. Nagle padło...Ciekawie się zaczęło Very Happy Ktoś wie jaka może być przyczyna? Nic nie grzebałem na serwerze ,tworzyłem tylko nowe tematy i regulamin.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne