FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
GECK
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: GECK »

Support FxPro pisze:Nasza platforma CTrader niestety obecnie nie umozliwia handlu tego typu,z tego wzgledu nie posiada zakladki Commodities. Platforma MT4 posiada taka funkcje, wiec polecam zalozyc konto wlasnie na niej.
Jesli ma Pan jeszcze jakies pytania lub watpliwosci, prosze o ponowny kontakt ze mna, chetnie sluze pomoca.

Pozdrawiam

Katarzyna
Biuro Obslugi Klienta FxPro
No to teraz to mnie, wybaczcie, roz**bali.
Czy polski support w FxPro to jacyś idioci wzięci z ulicy, nie wiedzący gdzie pracują i z czym mają do czynienia? To nie pierwszy taki mailowy kwiatek, ale jakże wiele o nich mówiący.

A zapytanie moje dotyczyło oczywiście Commodities, które to u mnie zniknęły po aktualizacji platformy.
Support FxPro pisze:Jesli ma Pan jeszcze jakies pytania lub watpliwosci [...]
A mam mam, owszem. No nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Niech ktoś tą panią uświadomi, bo ja nie mam już siły.

mitech
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mitech »

Witam

Mam pytanie trochę z innej beczki, chciałbym zacząć swoją przygodę na FxPro z parą walut UER/USD ale nie wiem jak zacząć.

W jakiej walucie przelewać pieniądze do FxPro przy parze EUR/USD?

Jeżeli będę mieć parę walutową EUR/USD to w jakiej walucie będę mieć zyski?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wygląda na to, że złoto i srebro tymczasowo dostępne są tylko na kontach demonstracyjnych. Spróbujemy dowiedzieć się kiedy wejdą na real.

Dodano po 1 minutach:
W jakiej walucie przelewać pieniądze do FxPro przy parze EUR/USD?
To nie ma znaczenia na jakiej parze walutowej grasz. Wszystko jest automatycznie przeliczane po kursach rynkowych więc ani na tym nie zyskujesz ani nie tracisz. Dlatego też waluta depozytowa rachunku jest zależna jedynie od preferencji inwestującego.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

mitech
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mitech »

To znaczy, że jeżeli wpłacę przykładowo z polskiego banku 500 uero, to jeżeli zarobię to wypłata nastąpi na to samo konto też w euro?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

mitech pisze:to jeżeli zarobię to wypłata nastąpi na to samo konto też w euro?
Wypłatę możesz zlecić na dowolne konto należące do Ciebie.

Zarabiać na rachunku w FxPro będziesz w euro niezależnie od pary walutowej na której będziesz zawierał transakcje - to nie ma znaczenia. Wszystko będzie odpowiednio automatycznie przeliczane.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

GECK
Na Webowej wersji masz chyba złoto i srebro.
Też mam wrażenie, iż bardzo luzacko podchodzą do klienta, często walą z szablonu.

Ostatnio czekałem 2H dłużej na otwarcie konta, bo Ci co sprawdzają maile nawet nie spojrzą na załącznik, dopiero napisałem im że w załączniku to aktywowali.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

tzn. chyba czy nie bo to jest dosyć istotne jeśli to broker ECN to jest tylko pośrednikiem więc cokolwiek dziwne jest że na jednej platformie można a na drugiej już nie - platforma to tylko narzędzie
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

RoLudlum pisze:tzn. chyba czy nie bo to jest dosyć istotne jeśli to broker ECN to jest tylko pośrednikiem więc cokolwiek dziwne jest że na jednej platformie można a na drugiej już nie - platforma to tylko narzędzie
Jest, ale trejdować na tym nie próbowałem.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

ForexTig3r pisze:Jest, ale trejdować na tym nie próbowałem.
Logowałeś się na realu czy na demie?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

raposo pisze:
ForexTig3r pisze:Jest, ale trejdować na tym nie próbowałem.
Logowałeś się na realu czy na demie?
Na obydwóch, ale nie wiem co to ma za znaczenie.
Fajny spread.
Takie ma symbole, ale to już wcześniej przy zmianach pokazywałem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
subsilver2 趋势线

ODPOWIEDZ