Klub Miłośników Foreksu ;)

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Czy zostałbyś aktywnym członkiem internetowego klubu, działającego na poniższych zasadach?

Tak
8
19%
Nie
20
48%
Nie mam zdania
0
Brak głosów
Poobserwuję jak działa i potem zdecyduję
14
33%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Wirus pisze:Za oszusta można uznać kogoś skazanego prawomocnym wyrokiem sądowym. W innym przypadku, nazywanie kogoś oszustem, w dodatku zupełnie bez podstaw, świadczy o Tobie, nie o tym, kogo próbujesz oczernić.
Wirus idąc tym tokiem myślenia, jak widzę, że kogoś biją to mam czekać na uprawomocniony wyrok sady żeby się przekonać czy są przestępcami i wtedy reagować.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

brother pisze:Wirus idąc tym tokiem myślenia, jak widzę, że kogoś biją to mam czekać na uprawomocniony wyrok sady żeby się przekonać czy są przestępcami i wtedy reagować.
Bicie jest przestępstwem, prowadzenie szkoleń - nie.

robs
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robs »

brother pisze:Wirus idąc tym tokiem myślenia, jak widzę, że kogoś biją to mam czekać na uprawomocniony wyrok sady żeby się przekonać czy są przestępcami i wtedy reagować.
Zdrowego rozsądku i moralności nie da się zastąpić prawem kodeksowym. A niestety cała Europa z uporem maniaka próbuje wyrugować z życia zdrowy rozsądek i zastąpić go tak zwanym "prawem" co właśnie prowadzi do tak idiotycznych wniosków jak powyżej.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nie wiem czy nie rozumiesz czy udajesz ;)

Nie możesz np. Sebastiana U. nazwać oszustem, jeśli nie istnieje prawomocny wyrok sądowy; możesz jednak powiedzieć np., że Twoim zdaniem efekty szkolenia prowadzonego przez S.U. nie są zgodne z jego deklaracjami.

Z kimś, kto oczernia, po prostu się nie dyskutuje. Z kimś, kto prezentuje swoje zdanie, można polemizować; ja zadałbym Ci pytanie, na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy byłeś na jakimś jego szkoleniu? Jeśli nie byłeś - rozmowa skończona; nikt nie będzie traktował Cię poważnie.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Wirus pisze:Nie wiem czy nie rozumiesz czy udajesz ;)

Nie możesz np. Sebastiana U. nazwać oszustem, jeśli nie istnieje prawomocny wyrok sądowy; możesz jednak powiedzieć np., że Twoim zdaniem efekty szkolenia prowadzonego przez S.U. nie są zgodne z jego deklaracjami.

Z kimś, kto oczernia, po prostu się nie dyskutuje. Z kimś, kto prezentuje swoje zdanie, można polemizować; ja zadałbym Ci pytanie, na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czy byłeś na jakimś jego szkoleniu? Jeśli nie byłeś - rozmowa skończona; nikt nie będzie traktował Cię poważnie.
Do mnie to napisałeś? bo jak o żadnym Sebastianie U nie wspominałem.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

brother pisze:Do mnie to napisałeś? bo jak o żadnym Sebastianie U nie wspominałem.
Takie dwie literki: "np." znaczą "na przykład" ;) Wybacz, ale dla mnie to koniec tematu, nie widzę sensu kontynuowania.

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

Witam.
Byłem jestem i będę zwolennikiem płatnego forum. Prowadzonego przez osobę bardzo zaufaną mającą już pewną renomę na rynku FX. Nawet tutaj na forum są osoby do których mam zaufanie. Byłem przez parę lat na takim forum związanym nie z rynkiem FX Tylko (akcje i FW20) Muszę napisać że za wiedzę trzeba trochę zapłacić. Oczywiście może to być w formie płatnego wirtualnego Trading Rooma.
Osoba która płaci kasę inaczej podchodzi do zagadnień (nauki, przekazywania wiedzy praktycznej i merytorycznej)

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

krystian74 pisze:Witam.
Byłem jestem i będę zwolennikiem płatnego forum. Prowadzonego przez osobę bardzo zaufaną mającą już pewną renomę na rynku FX. Nawet tutaj na forum są osoby do których mam zaufanie. Byłem przez parę lat na takim forum związanym nie z rynkiem FX Tylko (akcje i FW20) Muszę napisać że za wiedzę trzeba trochę zapłacić. Oczywiście może to być w formie płatnego wirtualnego Trading Rooma.
Osoba która płaci kasę inaczej podchodzi do zagadnień (nauki, przekazywania wiedzy praktycznej i merytorycznej)
ciekawi mnie ile bys byl gotow placic miesiecznie ..?
i czego bys oczekiwal za ten abonament miesiczny..?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

No coż, na życzenie użytkowników opłaty można wprowadzić w każdej chwili :D Fakturkę VAT Kolega sobie życzy? :)

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

wirus, co oznacza twoje sformulowanie w stppce:

Nie wyrażam zgody na komercyjne wykorzystywanie moich utworów

?

ODPOWIEDZ