Price Action w praktyce - Strategia Intraday + Longterm
-
- Bywalec
H&S ?
Kris, powiedz co o tym myslisz prosze
H&S sie formuje na GBPAUS H1.
Poczekac na zamnkniecie H1 i jak dostaniemy dbl Pin wchodzimy na polnoc na przebiciu Pina.
FTA to 5446 gdzie nie bral bym jeszcze zadnych profitow. TP1 to okolice 5469.
Poczekac na zamnkniecie H1 i jak dostaniemy dbl Pin wchodzimy na polnoc na przebiciu Pina.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dopiero w poniedziałek -wtorek można coś powiedzieć. Dziś już koniec z grą intraday. Może być różnie. Wygląda na wzrosty, ale równie dobrze cena może testować okolice poziomów 1.52pavulon2007 pisze:Kris, powiedz co o tym myslisz prosze
Dodano po 1 minutach:
Daj jeszcze D1 i W1merho pisze:Mam nadzieje, że ten wystarczy. Co do aliora to też wolę się nie wypowiadać.
Zapraszam do mojego dziennika który prowadzę na fx-forum
Czy masz na myśli up po kolejnym odpiciu od LT , czy też down po przebiciu i pullbacku lokalnego wsparcia.Fx-Kris pisze:GBP USD zbliża się do fajnego miejsca. Tylko godziny nieciekawe na zagrywanie.
Dodano po 3 minutach:
Ja widze raczej up : pin bar a raczej doji na H1i formacja potwierdzająca na m15 - czy dobrze kombinuję?dbrodziej pisze:Fx-Kris napisał:
GBP USD zbliża się do fajnego miejsca. Tylko godziny nieciekawe na zagrywanie.
Czy masz na myśli up po kolejnym odpiciu od LT , czy też down po przebiciu i pullbacku lokalnego wsparcia.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej. Nigdy też nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej.
Na ten temat wypowiadajmy się na innym wątku. Mi osobiście kultura osobista nie pozwala użyć odpowiednich słów, aby określić Aliora.Akhh pisze:A co Panowie nie tak z Aliorem. Sorry za off-top, ale jako, że tworzę portal o brokerach to taka informacja będzie dla mnie cenna.
Dodano po 1 minutach:
Tka mam na myśli up. Dziś już za późno na grę intraday.dbrodziej pisze:Ja widze raczej up : pin bar a raczej doji na H1i formacja potwierdzająca na m15 - czy dobrze kombinuję?
-
- Bywalec
Zmień na MT4.merho pisze:Niestety Alior nie ma 1W, ma od razu 1M Smile

Dodano po 1 minutach:
Intraday najlepiej zagrywać na sesji londyńskiej.Fx-Kris napisał:
Dziś już za późno na grę intraday.
Nie grasz intraday poniewaz FOMC sie zbliza i zbyt duze ryzyko?
Dodano po 4 godzinach 16 minutach:
Witajcie,
Chciałem ogłosić, że ruszyła grupa na skype do czatowania na tematy PA.
Wszystkich chętnych zapraszam do udziału - ikona poniżej