Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Każda opinia jest mile widziana. Jak Pan widzi niczego nie ukrywamy. Jeżeli występuje jakiś problem po naszej stronie - potwierdzamy to. Tak jest z brakującą historią, tak jest z błędem na demo ze swapami.
Obustronna komunikacja przynosi także korzyści - między innymi MarioDM prosił o nowe pary - udało się. Mam nadzieję że więcej osób jest z tego zadowolonych.
Zachęcam Pana do założenia niewielkiego konta, jeżeli uzna Pan że te warunki Panu nie odpowiadają - trudno. Ale być może zmieni Pan zdanie o nas.
Oczywiście nie namawiam. Jeżeli nie ma Pan zamiaru testować "nowego" brokera rozumiemy to.
Obustronna komunikacja przynosi także korzyści - między innymi MarioDM prosił o nowe pary - udało się. Mam nadzieję że więcej osób jest z tego zadowolonych.
Zachęcam Pana do założenia niewielkiego konta, jeżeli uzna Pan że te warunki Panu nie odpowiadają - trudno. Ale być może zmieni Pan zdanie o nas.
Oczywiście nie namawiam. Jeżeli nie ma Pan zamiaru testować "nowego" brokera rozumiemy to.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Szan. Panie!Pierz Andrzej pisze:[CadermoMedin nie no zaczyna sie.................
pozdrawiam
Andrzej Pierz
Moja opinia o Arm. M. jest tak pozytywna jak tylko być może. To, na dzień dzisiejszy, najlepszy broker jakiego spotkałem.
Jak będzie w przyszłości, nikt nie wie i pewien znak zapytania,pewien sceptycyzm jest,moim zdaniem jak najbardziej uprawniony!
Gdyby w powołanej tu sprawie pana P.... było trochę więcej sceptycyzmu to........ nie byłoby sprawy!
....................... Pozdrawiam! Medin
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo
...................................................... Vic Sperandeo
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Medin sceptycyzm - tak , ale zalazki teorii spikowych - nie 
jezeli ktos pisze ze broker ma szybka egzekucje , to opiera sie na wlasnym doswiadczeniu u tego brokera
jezeli ktos pisze ze wplata byla w ciagu kilkunastu minut tez opiera sie na tym co doswiadczyl u tego brokera ....
ale jezeli ktos pisze ze mu "smierdzi" nie podajac dowodow z doswiadczenia u tego brokera uwazam za nie na miejscu ....
mozliwe ze za jakis czas sie okaze ( a mam nadzieje ze nie) ze popsuje sie realizacja zlecen, kontakt z supportem itd , wtedy bedzie uzasadnione pisanie takich postow
pozdrawiam
Andrzej Pierz

jezeli ktos pisze ze broker ma szybka egzekucje , to opiera sie na wlasnym doswiadczeniu u tego brokera
jezeli ktos pisze ze wplata byla w ciagu kilkunastu minut tez opiera sie na tym co doswiadczyl u tego brokera ....
ale jezeli ktos pisze ze mu "smierdzi" nie podajac dowodow z doswiadczenia u tego brokera uwazam za nie na miejscu ....
mozliwe ze za jakis czas sie okaze ( a mam nadzieje ze nie) ze popsuje sie realizacja zlecen, kontakt z supportem itd , wtedy bedzie uzasadnione pisanie takich postow

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Dokładnie. Broker ma faktycznie dobrą ofertę jeśli chodzi o spread, swap i brak ograniczeń w odległości składania zleceń. Tyle, że to nie jest jakaś oferta biorąca się znikąd. Są STP do LMAX i stąd możliwość tak dobrej oferty.Pierz Andrzej pisze:Medin sceptycyzm - tak , ale zalazki teorii spikowych - nie
A do tego broker aby przyciągnąć klientów zaoferował lewar 1:500.
Jeśli ktoś ma wątpliwości (a oczywiście każdy ma do tego prawo) to nie musi zakładać konta real , albo może poczekać kilka miesięcy i wtedy podjąć decyzję na podstawie bieżących ocen użytkowników.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- ForexTig3r
- Maniak
No coś w tym jest....Pierz Andrzej pisze:Medin sceptycyzm - tak , ale zalazki teorii spikowych - nie
pozdrawiam
Andrzej Pierz
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线