Łatwiej byłoby mi odpowiedzieć, gdyby napisał Pan konkretnie co jest dla Pana dziwne.Smok pisze:Dlaczego na instrumencie FPL20 (cfd na FW20) wykresy w interwale tygodniowym wyglądają tak dziwnie?
BOSSAFX
Nie wiem jaki jest stan Pana konta, podobnie nie wiem czego Pan oczekuje zadając pytanie o swój rachunek publicznie?andrzej_s pisze:Mam pytanko. Loguje sie do bossy i chce wypłacić środki, jednak saldo jest zerowe. O co chodzi jakby?
Łamać tajemnicy zawodowej (prawa) mi nie wolno, wyszczególniać wszystkich możliwych powodów chyba nie ma sensu - jeśli nawet dałbym radę to zrobić.
Proszę się skontaktować bezpośrednio.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Każdy Klient może otworzyć jedno subkonto z mikrolotami. Pewnym wyjątkiem jest okres konkursu, w trakcie którego można oprócz subkonta mikrolotów otworzyć również rachunek konkursowy, na którym mikroloty także są dostępne. Konkurs 2012 zbliża się wielkimi krokami - więcej tu: http://forex.bossafx.plmaczeta pisze:czy można otworzyć drugi rachunek z mikrolotami?
Na demie dźwignie są takie same jak na real. Maksimum wynosi 1:100.Doniek pisze:Na Bossie lewar max to tylko 1:100 ? Na demie jest ten sam?
Jak nie brak hedgingu...
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ