Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Poprosimy o nr transakcji Moneybookers (a najlepiej o screena) na pomoc@armadamarkets.pl.
Pisaliśmy kilka stron wcześniej - w razie gdyby wpłata nie została zaksięgowana w ciągu pół godziny, prosimy o kontakt mailowy.
Pisaliśmy kilka stron wcześniej - w razie gdyby wpłata nie została zaksięgowana w ciągu pół godziny, prosimy o kontakt mailowy.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- ForexTig3r
- Maniak
Trzeba przyznać, iż wyglądacie bardzo atrakcyjnie (chyba tak atrakcyjnie jak AmberGold w porównaniu do banków) i do tego te Promocje.
Grzech nie skorzystać, jesteście chyba nawet lepsi od nie jednego ECN-a.
Poważnie zastanawiam się nad przejściem, tylko szkoda, że nie macie jakiegoś lepszego klienta do scalpingu jak np. jest cTrader na FxPro, czy w Aliorze ProTrader, MT4 średnio mi się widzi.
Grzech nie skorzystać, jesteście chyba nawet lepsi od nie jednego ECN-a.
Poważnie zastanawiam się nad przejściem, tylko szkoda, że nie macie jakiegoś lepszego klienta do scalpingu jak np. jest cTrader na FxPro, czy w Aliorze ProTrader, MT4 średnio mi się widzi.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
to jasne. ale są brokerzy, i brokerzy. Mój aktualny Admiral pro strasznie się ociąga ostatnio. Do pięciu sekund zajmuje otwieranie i zamykanie.skrzat pisze:Na poważnie, to zależy w dużej części od położenia serwera, aby ping był jak najmniejszy. Dla jednych egzekucja jest szybsza, a innych wolniejsza, mimo grania u tego samego brokera.