Tak dokładnie - i teraz mam nową platformę w Armadzie i znow w domu chodzi w preacy tylko ta pierwsza z AdmiralaJones pisze:czyli różnica jest tylko w komputerach lub łączudarko39 pisze:Witam ,mam problem z uruchomieniem MT4 z USB tzn.Brok AM -starsze konto z osobnego pliku startuje ,a konto real z nowego pliku nie startuje .Na domowym komp. wszystko ładnie chodzi ,natomiast w pracy nie chce zaskoczyć nowe konto real ,ale jak do logowania starego konta demo dopiszę nowe realu to startuje.Zależy mi by startować z nowego konta bo mam naniesione S/R i LT na wykresy i takie tam ,czy macie podobne problemy ?
mam rozumieć w domu chodzi stare i nowe ?
hej
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Od jakiegoś czasu zmienili instalacje MT4.
( nie znam się na terminach technicznych )
Przykład z FxSalt
Dana instalka pozwala tylko na zalogowanie na konkretnym rachunku i komputerze,rachunek otwarty wcześniej czy później nie działa ( demo/real )
Podobnie jeżeli chcemy grać na tym samym rachunku w domu i w pracy, to pomimo że w tym samym dniu zainstalujemy platformę z tej samej instalacji to np. w domu będzie działać, a w pracy nie.
Jedyny sposób na pozbycie się tego jest skopiowanie całego katalogu który zaintalowalismy i będzie działać.
Pozdrawiam
M
( nie znam się na terminach technicznych )
Przykład z FxSalt
Dana instalka pozwala tylko na zalogowanie na konkretnym rachunku i komputerze,rachunek otwarty wcześniej czy później nie działa ( demo/real )
Podobnie jeżeli chcemy grać na tym samym rachunku w domu i w pracy, to pomimo że w tym samym dniu zainstalujemy platformę z tej samej instalacji to np. w domu będzie działać, a w pracy nie.
Jedyny sposób na pozbycie się tego jest skopiowanie całego katalogu który zaintalowalismy i będzie działać.
Pozdrawiam
M
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Skopiować wersje która działa :] i ta zainstalowana wersje skopiować na dowolny komputer.darko39 pisze:Rozumiem to tak ,skopiować cały katalog gdzie mamy już zainstalowany MT4 i wkleić na nowo,wystartować z kopii ?
Jeżeli nie działa ( konto real ) to należy skontaktować się z suportem.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Ja to bym prędzej w uprawnieniach szukał. Nie ma takiej opcji aby jeden i ten sam terminal puszczał danego brokera, a innego nie. Mt4 przecież nie odróżnia czyja to instalka. Sam u siebie mam kilku brokerów w jednym terminalu i wszystko śmiga.
Być może jakieś filtry sieciowe coś blokują, ale na pewno nie sam terminal.
Być może jakieś filtry sieciowe coś blokują, ale na pewno nie sam terminal.
- ForexTig3r
- Maniak
Jak to jest z zamykaniem i otwieraniem się rynków na różnych platformach??
Na XTB waluty rynek walutowy zamyka mi się w piątek o godz. 21:55, na FxPro jest 22:28 i rynek jest otwarty.
Myślałem, iż o jednej godzinie i jest to przekładane na godzinny w innych strefach czasowych. Rynek zamyka się osobno w każdej ze stref?
Serwer FxPro jest godzinę do przodu, bo na Cyprze, więc wnioskować by można że wcześniej powinien się zamknąć, ale siedziba już w UK, więc zamknie się godzinę później niż XTB (czyli na platformie 2 godziny później 23:55) ??
Na XTB waluty rynek walutowy zamyka mi się w piątek o godz. 21:55, na FxPro jest 22:28 i rynek jest otwarty.
Myślałem, iż o jednej godzinie i jest to przekładane na godzinny w innych strefach czasowych. Rynek zamyka się osobno w każdej ze stref?
Serwer FxPro jest godzinę do przodu, bo na Cyprze, więc wnioskować by można że wcześniej powinien się zamknąć, ale siedziba już w UK, więc zamknie się godzinę później niż XTB (czyli na platformie 2 godziny później 23:55) ??
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
W takim razie czy jest taki broker, który otwiera się o 20/21 i zamyka o 23?
Ja słyszałem jeszcze że takie coś jak rynek międzybankowy, który otwiera się prędzej, czy to prawda??
Ja słyszałem jeszcze że takie coś jak rynek międzybankowy, który otwiera się prędzej, czy to prawda??
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线