TwojaStara zbiera na Ferrari
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
Witaj TwojaStara dziennik zapowiada się świetnie - z pewnością będę śledzić
Patrząc na świece h1 widać, że poziom xx60 był stosunkowo często wickowany, a dodatkowo zl na D1 zostaje wykorzystane na poziomie xx57 jak i również świece daily nie zamykały się mocno nad tym poziomem?
Pozdrawiam i trzymam kciuki głownie za osiągnięcie zbożnego celu F

Nasuwa mi się jednak pytanie na jakiej podstawie wyznaczony został tak wysoko TP xx 69 ??TwojaStaraTrader pisze:świeca h1 zamknęła sie fajnie wiec trzymamy dalej. SL przesuniety na 12535 Tp 12569
Patrząc na świece h1 widać, że poziom xx60 był stosunkowo często wickowany, a dodatkowo zl na D1 zostaje wykorzystane na poziomie xx57 jak i również świece daily nie zamykały się mocno nad tym poziomem?
Pozdrawiam i trzymam kciuki głownie za osiągnięcie zbożnego celu F

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
Dziekujeewen pisze:Pozdrawiam i trzymam kciuki głownie za osiągnięcie zbożnego celu F

Taaak, tez zauważyłem, ale post factum. Mój błąd.ewen pisze:Nasuwa mi się jednak pytanie na jakiej podstawie wyznaczony został tak wysoko TP xx 69 ??

albo bedzie słońce, albo bedzie dysc, hej!
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
Dzisiaj szału nie było.
Jedno wejście, nie do końca udane, ale +11 pips. Wejście:
Po przebiciu poziomu 1.2535 spodziewałem się longów, po świecy wybijającej "A", cena jeszcze wróciła z powrotem "B" 1.2540 gdzie otwarłem pozycje. Źle ustawiłem TP, za wysoko, ale powinienem się cieszyć. Po tym co działo się po 15 mogło być dużo gorzej. Więc OK! /jutro mnie nie ma więc bez gry. Koniec tygodnia, miesiąca, to może nawet dobrze
W każdym razie powodzenia wszystkim.
PS. Zauważyłem ciekawą rzecz. Ponieważ obiecałem sobie pokazywać każdy trade na forum, czuje duże opory przed wejściem. Też tak macie/mieliście?
PS2 Jak robi się taki numer, że widać rysunek na forum, a nie tylko plik?

Po przebiciu poziomu 1.2535 spodziewałem się longów, po świecy wybijającej "A", cena jeszcze wróciła z powrotem "B" 1.2540 gdzie otwarłem pozycje. Źle ustawiłem TP, za wysoko, ale powinienem się cieszyć. Po tym co działo się po 15 mogło być dużo gorzej. Więc OK! /jutro mnie nie ma więc bez gry. Koniec tygodnia, miesiąca, to może nawet dobrze

PS. Zauważyłem ciekawą rzecz. Ponieważ obiecałem sobie pokazywać każdy trade na forum, czuje duże opory przed wejściem. Też tak macie/mieliście?
PS2 Jak robi się taki numer, że widać rysunek na forum, a nie tylko plik?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
albo bedzie słońce, albo bedzie dysc, hej!
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
- TwojaStaraTrader
- Gaduła
- TwojaStaraTrader
- Gaduła