Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
imperator_wszechswiata
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: imperator_wszechswiata »

posiadacie w swojej ofercie karty debetowe do konta?

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

rabit
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 343#506343
ArmadaMarkets pisze:Wykres złota oraz srebra został naprawiony. Jeżeli ktoś posiada jeszcze "popsuty" wykres W1 należy na wykresie kliknąć prawym przyciskiem i wybrać opcję Odśwież.
Gdyby to nie pomogło należałoby skasować historię danego symbolu z katalogu instalacyjnego mt4.

Dodano po 4 minutach:
imperator_wszechswiata pisze:posiadacie w swojej ofercie karty debetowe do konta?
Nie. Nie posiadamy.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

ArmadaMarkets pisze:Drogi ForexTig3r
Z zasady nie odpowiadamy na posty w których ktoś szuka zaczepki, ale w tym przypadku, ze względu na porównanie Nas do oszustów, zrobimy wyjątek.
Oj, Przepraszam, zbyt ostro Pan to odebrał, albo ja mam zły dzień.
Lecz wydaje mi się iż coś może być na rzeczy odnośnie małej liczby klientów i szybkością działania. Po AmberGold człowiek jakoś tak bardziej kontrastowo postrzega pewne rzeczy i nie tylko dotyczy to Armady.
Oszustami to raczej nie jak AmberGold, bo podlegacie niby jakiejś kontroli, ale zarzuciłem możliwość popsucia się warunków wykonywania zleceń, a nawet podejrzewam, iż spready i swapy mogą ulec zmianie po nałapaniu większej liczby klientów.
ArmadaMarkets pisze:Poniżej już Andrzej Ci odpisał, że poślizgi na w "normalnych" warunkach nie występują lub są bardzo małe. Widocznie źle zrozumiałeś jego słowa, ale skąd taki atak na Nas to nie za bardzo wiem. Jesteś naszym klientem? Miałeś jakieś problemy z egzekucją zleceń lub poślizgami? Żadnych zgłoszeń nie mieliśmy. Mieliśmy natomiast od Ciebie kilka pytań, na które odpowiedzieliśmy szybko i konkretnie, nieprawda?
To może z mojej niewiedzy wynika, a może i źle zrozumiałem. Co znaczy "na normalnych warunkach"?? Aby Pan stwierdzał, iż 0,5 lota to "bardzo mało"? Myślę, iż to dla wielu nie jest "bardzo mało", a Pan w szczególności nie powinien dawać takich subiektywnych opinii na temat Pana produktu/usługi.
Nie, nie jestem jeszcze Waszym klientem i mimo to jakoś nie wątpię iż egzekucja zleceń jest nienaganna, a wręcz dobra (po opiniach forumowiczów). Nie stwierdziłem podobnej rzeczy i zamierzam sobie otworzyć u Was konto demo na MT4.
Nie, zastrzeżeń co do odpowiedzi nie mam, były szybkie.
Korzystam z forum właśnie po to, aby poznać opinie innych ludzi i zaoszczędzić swój czas, dzięki uprzejmości innych forumowiczów, którzy podzielą się swoimi spostrzeżeniami odnośnie "luk i nie-dociągłości" występujących u Was. Po to chyba to forum i ten wątek jest.
Nie przeczy/nie tłumaczy faktu, iż tak właśnie jest. Skoro jest jakieś uchybienie to zwracam na nie uwagę, a dlaczego atak to chyba Pan jest przewrażliwiony.
Skoro u jednego z gorszych brokerów takie zjawiska nie występują to po brokerze mającego dużo lepszą opinię po prostu wymagam więcej i zwracam na fakt uwagę. W tej kwestii może by Pan zechciał dać jakieś wyjaśnienia oraz miło by było usłyszeć jakąś deklarację o przynajmniej próbie pozbycia się problemu w przyszłości.
ArmadaMarkets pisze:Armada Markets jest dostępna dla klientów detalicznych od około roku. Przez ten czas zdążyliśmy zebrać dużą ilość klientów - przejrzyj chociażby zagraniczne fora, zobacz ile ludzi pozytywnie o Nas pisze. Jeśli dysponujesz jakimiś statystykami odnośnie naszych klientów, które uprawniają Cię do takich osądów to chętnie je poznamy. A co do szybkości egzekucji to będzie ona utrzymywana na takim samym poziomie, o to nie musisz się martwić.
Jest to okres stosunkowo niedługi i raczej moje przypuszczenia Pan nijako potwierdza swoim zaprzeczeniem. Dodatkowo potwierdzają to chyba dość liczne "uchybienia" zgłaszane przez forumowiczów.
Może poda Pan jakieś linki, odnośnie statystyk liczby użytkowników?
ArmadaMarkets pisze:Masz jakiś szczególny powód dla którego porównujesz Nas do tej instytucji? Spotkałeś się gdzieś z niewypłacaniem przez nas środków klientów czy tak tylko sobie napisałeś?
JW
ArmadaMarkets pisze:Nie wiem o co Ci tutaj chodzi, ale odpowiedź została udzielona. Jest ona prawdziwa, wiążąca. Jeśli przeszkadza Ci zwrot "z tego co się orientujemy" to była to tylko forma przekazu. Osoba pytająca nie zgłaszała więcej uwag, więc chyba przekaz został odebrany w sposób prawidłowy.
Dalej dla mnie jest to dziwne. Orientować to może się "ktoś", a Pan chyba pracuje i winien Pan wiedzieć na 200%. Jakieś takie to nieoficjalne, jakby jakiś forumowicz mówił, a może Pan nie jest pracownikiem ArmadaMarkets?
Może doszukuję się trochę za wiele spisków, jednak to chyba dość naturalne, aby być podejrzliwym. Pan powinien wykazać się trochę większym profesjonalizmem. Proszę również nie łączyć oficjalnego kontaktu z forum.
Takie nieoficjalne odzywanie się na Ty poprzez pracownika platformy ja osobiście do tego nie przywykłem i jest to dla mnie dziwne. Pan wykonuje swoją pracę, pewne normy obowiązują. Może Pan by zechciał przynajmniej nie odzywać się do mnie na "Ty" (bo przyznam nawet inni forumowicze tak się do mnie chyba nie odzywają), jeśli będzie Pan się zwracał do mnie z większym szacunkiem to i może konfliktu w Naszej rozmowie uda się uniknąć. Bez urazy. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2012, 20:42 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 6 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Dziekuje , widac nie doczytalem .
Pozdrawiam .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

ArmadaMarkets pisze:Wszystko było już w wątku poruszone:
Myślałem, iż to Polski broker, PIT-ów do US nie wysyła??
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 382#502382
Naprawdę pokrywa połowę kosztów przy SHA??
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 739#503739

Od tego czasu kilka innych osób wpłaciło przelewami, więc może ktoś się jeszcze w tej kwestii wypowie.
Może ktoś wie, czy FxPro również??
Z tym pytaniem proponuję udać się do wątku o FxPro lub bezpośrednio do Raposo, który oferuje wsparcie na najwyższym poziomie i którego również z tego miejsca serdecznie pozdrawiamy :)
Rozumiem już "taktykę".
Dzięki za rzeczowe odpowiedzi.
Miło z Waszej strony, że SHA pokrywacie. W kalkulatorze mogło by podawać również depozyt w PLN-ach.
W konwerterze walut to tylko do obliczania, to nie są Wasze kursy przewalutowania?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki za rzeczowe odpowiedzi.
Proszę bardzo, staramy się, aby każdy był zadowolony.

Dodam tylko do poprzedniego postu, że przez "normalne warunki" (w kontekście poślizgów) chodziło Nam o np. poślizgi przy ogłaszaniu danych makroekonomicznych. Wtedy poślizgi mogą wystąpić i nie jest to zjawisko które występuje tylko u Nas.

Przepraszamy również, jeśli uraziliśmy Pana odzywając się na "Ty". Będziemy pamiętać, aby w ewentualnej przyszłej komunikacji z Panem zwracać się z większym szacunkiem.

pozdrawiamy!
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Numer konta to login ? Wlasnie proboje dokonac przelewu karta i nie jestem pewny .
Dzieki .
Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Tak, należy podać login do konta. Czyli 2088...........
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

ArmadaMarkets pisze:Tak, należy podać login do konta. Czyli 2088...........
Dzieki za szybka odpowiedz , musialem sie upewnic .
Pozdrawiam .
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Grzeesiek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grzeesiek »

Właśnie doszedł przelew na rachunek mt4, trwało jakieś 2 dni a koszt to 25zł(mBank). Także jak dotąd wszystko super! Napiszę za jakiś czas jeszcze jak idzie składanie zleceń itd. Mam nadzieje, że będzie ok bo właśnie takiego brokera mi brakowało!
Pozdrawiam
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."

ODPOWIEDZ