Trafiłem jak kulą w płotklonmarcin pisze:2 x L próbnie po 25780 i 25783 tp na 26330

Nie wiem jak będzie na realu - ale zlecenia wchodzą błyskawicznie - nieporównanie do AM.
Trafiłem jak kulą w płotklonmarcin pisze:2 x L próbnie po 25780 i 25783 tp na 26330
Marcin a zaobserwuj czy na fxsalt nie ma czego takiego, że jak zamyka Ci SL lub TP to nie po kwocie której ustawiłeś tylko jest przekłamane o 0,5 pipsa w jedną lub w drugą stronę a AM często takie różnice dochodzące do 1 pipsa, nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale tak często jest z reguły na nie korzyść naszą a pipsa do pipsa uciekaklonmarcin pisze:Nie wiem jak będzie na realu - ale zlecenia wchodzą błyskawicznie - nieporównanie do AM.
porównaj z Armadą, bo jak narazie to poziom wyżej trzymają niż fxsalt i poprzeczkę wysoko sobie zawiesili jako brok z mt4klonmarcin pisze:To mi się podoba (fx salt)
Sprawdzę.niemiaszek pisze:porównaj z Armadą, bo jak narazie to poziom wyżej trzymają niż fxsalt i poprzeczkę wysoko sobie zawiesili jako brok z mt4 Wink
lepsze kwotowanie i mniejsze commision, wiem że nie scalpujesz, ale po co przepłacać Idea
w sensie, że w ogóle tam jest, czy ze mało precyzyjnie?Wirus pisze:Jarku, strasznie naciągnąłeś tę LT Wink