Myślę, że zobacz na W1 i odpowiesz sobie sam.btbftr pisze:Long oczywiscie Smile
kolejna swieczka robi sie spadkowa Surprised nie wiem co o tym myslec, bo w gole nie znam sie na swieczkach Razz
Price Action w praktyce - Strategia Intraday + Longterm
mysle, ze to wsparcie nie zrobi tak duzego wrazenia na rynku jak ta luka, do ktrej wyznaczylem sobie zakres ruchuFx-Kris pisze:Myślę, że zobacz na W1 i odpowiesz sobie sam.btbftr pisze:Long oczywiscie Smile
kolejna swieczka robi sie spadkowa Surprised nie wiem co o tym myslec, bo w gole nie znam sie na swieczkach Razz

publikacja CPI za 3 minuty
Jakie wsparcie ?btbftr pisze:mysle, ze to wsparcie nie zrobi tak duzego wrazenia na rynku jak ta luka, do ktrej wyznaczylem sobie zakres ruchu Razz ale pewnie sie myle n dodam tylko, ze AUD jest przewartoscwiowany aktualnie Smile
publikacja CPI za 3 minuty
Zobacz na wykres poniżej.

Zapraszam do mojego dziennika który prowadzę na fx-forum
ogolnie o s/r mi chodzilo, po co te nerwy? 
u mnie brak danych na W1
szczerze praktycznie nigdy na taki TF nie zagladam
jezeli chodz i pa jeszcze troche musze sie pouczyc 
https://dl.dropbox.com/u/14973220/EuroAud.png

u mnie brak danych na W1

Fx-Kris zobacz na mój wykres pary GBP/CAD dla Longterm. Mi się wydaje że ten pin bar wzrostowy wypadł pod oporem. Na wykresie zaznaczyłem też miejsca gdzie w przeszłości cena miała problemy... Oczywiście śledzę Twój wątek i bardzo mi się podoba 
Też korzystam z PA do analizy i zawierania transakcji.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
btbftr pisze:ogolnie o s/r mi chodzilo, po co te nerwy? Smile
u mnie brak danych na W1 Surprised szczerze praktycznie nigdy na taki TF nie zagladam Razz jezeli chodz i pa jeszcze troche musze sie pouczyc Razz
Ja jestem bardzo spokojny. Wykrzykniki mówią UWAGA.
Polecam zaglądaj na wyższe TF bo czasami warto.
Dodano po 8 minutach:
Kabel do obserwacji

Dodano po 12 minutach:
miniek987 narysuj LT z W1 i zobaczysz jaki ładny Fake breakout był niedawno z LT.miniek987 pisze:Fx-Kris zobacz na mój wykres pary GBP/CAD dla Longterm. Mi się wydaje że ten pin bar wzrostowy wypadł pod oporem. Na wykresie zaznaczyłem też miejsca gdzie w przeszłości cena miała problemy... Oczywiście śledzę Twój wątek i bardzo mi się podoba Smile
Pozdrawiam
Ja to gram. Moim zdaniem jest to jedna z lepszych okazji na długi lot.
Proszę nie sugerować się moim zdaniem przy podejmowaniu własnych decyzji inwestycyjnych, bo mogę się mylić.
O to przykład mojego wejścia.

- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
Fx-Kris pisze:Zaczyna fajnie się ściskać. Nie powinien przebić w dół poziomu 1.25530
Dodano po 13 minutach:
Jaka reakcja po przebiciu - bam. Tam leżały zlecenia SL
Gdybym grał na na edku to bym bardzo dzisiaj uważał grajac L właśnie ze względu na świeży poziom supply z dużym zakresem spadku, szczególnie bym omijał godziny 16 i 20 -tej.
Objective perspective, just businiess...
Dariusz dobrze powiedziane, dzisiaj to już pozamiatane tylko można się wykrwawić_/_/Dariusz_/_/ pisze:Gdybym grał na na edku to bym bardzo dzisiaj uważał grajac L właśnie ze względu na świeży poziom supply z dużym zakresem spadku, szczególnie bym omijał godziny 16 i 20 -tej.