cdn..

Trochę tak - ale pozycja już zabezpieczona - także może się dziać co chce - tak czy inaczej na tym poziomie - jeśli pozycja tam dotrwa zastanowię się nad zamykaniem - jeśli będą oznaki - choć jak widać ten poziom został już wykorszystany - także możliwa jest reakcja ale w mniejszym stopniu.MaciejK pisze:Witaj klonmarcin.
Chciałem Zapytać czy nie obawiasz się tej ZL up na H4, u mnie czerwona linia na rysunku?
Hej...klonmarcin pisze:Trochę tak - ale pozycja już zabezpieczona - także może się dziać co chce - tak czy inaczej na tym poziomie - jeśli pozycja tam dotrwa zastanowię się nad zamykaniem - jeśli będą oznaki - choć jak widać ten poziom został już wykorszystany - także możliwa jest reakcja ale w mniejszym stopniu.MaciejK pisze:Witaj klonmarcin.
Chciałem Zapytać czy nie obawiasz się tej ZL up na H4, u mnie czerwona linia na rysunku?
Zobaczymy.
Jeszcze jedna prosba . Czy mozesz wrzucic link do wskaznika , który pokazuje w tle świece z wyzszych TF???klonmarcin pisze:Aktualna sytuacja - na razie nie będzie podsumowania - ale jedno jest pewne - jakby się nie skończyło będzie przynajmniej +1p.
upload picture
cwirusa pisze:Hej...
Piszesz , ze ten poziom został juz wykorzystany. Ale widze ze pole czyste jeszcze Very Happy . Chodzi o wczesniejsze poziomy? Jesli mozesz , to prosiłbym o zaznaczenie ich. Dziękuje...
Jest to m-candles - lub zamiennik custom candle:cwirusa pisze:Jeszcze jedna prosba . Czy mozesz wrzucic link do wskaznika , który pokazuje w tle świece z wyzszych TF??? Rolling Eyes