czyli według Ciebie STforex to zarabiać powinno się fundamentalnych informacjach?
Nie. Powinno się zarabiać na ruchu ceny. To, jak go określasz, to już sprawa każdego z osobna. Kwestia tylko, czy podstawa danej metody ma rację bytu, czy jest urojeniem. Ale na to trzeba sobie odpowiedzieć samemu. Ja nie chciałbym tu niczego nikomu wmawiać, czy udowadniać na siłę

. Bo po co?
Rynek przedstawiany nam na wykresie.
No ale to o czym piszesz, to nie rynek. To jedynie bazgroły na wykresach hobbystów. Czy jeśli nawet te bazgroły pokryją się u 50% graczy, to czy to już jest rynek? Czy naprawdę uważasz, że fundy i banki sprzedają/kupują dlatego, że na wykresie pojawił się trójkąt?
No przeciez wiesz bo wiele razy rozmawiałem tu z toba o tym na forum.
Zatem obawiam się, że mogłeś mnie niewłaściwie zrozumieć.
a no to racja, nie musisz choć sie starasz to robić.
Przeceniasz moje dobre chęci
Naprawdę nie muszę nikomu nic udowadniać. Jak ktoś będzie chciał zrozumieć o co mi chodzi, to do tego dojdzie i rozważy. Jak ktoś nie będzie chciał, to pozostanie na swoim stanowisku.
Swoją drogą wolisz uczestniczyć w forum różnorodnym poglądowo? Czy raczej ugruntowanym w jedynej słusznej opcji?
SR nie mają sensu
Nie SR tylko pozioma kreska. Wiesz dobrze, że też używam takowych. Rzecz w tym czy to kreska określa mój trejding, czy mój trejding kreskę? Naprawdę, prościej już nie umiem

.
Temat był w czasówkach, nie sądziłem że trafi do ogólnych. Zatem nie będę więcej siał fermentu

.