szkola-forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Ink. pisze:
Nie rozumiem dlaczego wyśmiewacie gre bez SL, przecież mając do dyspozycji 100k na rachunku FX i inwestująć z głową czyli z niewielkim lewarem Sl prawde mowiąć jest zbędny... chbya że zaglądany na FX raz w miesiący to wtedy rzeczywiście by sie przydał :D
tez ostatnio zaczalem myslec o tej grze bez SL. Ma to sens, tylko jest jedno ale, trzeba uwazac na rozne sytuacje losowe ktorych nie mozna przewidziec typu WTC jakies wybuchy, wojny, trzesienia ziemi. przed tym trudno sie zabezpieczyc bez SL a mozna grubo poplynac nawet jakies 400pips w jeden dzien.

Z drugiej strony skalpujac, wystawiajac zlecenie na rynek min jakies 10 lotow i w razie jakiejs wiekszej katastrofy kiedy kurs wywali momentalnie 100 pipsow przeciwko nam to nasz SL tez szybko sie nie zrealizuje.

cichawoda

Nieprzeczytany post autor: cichawoda »

Little Scalper pisze: po zgooglowaniu 'szkoła-forex' temat ten pojawia sie na pierwszej stronie, wiec jesli ktos kiedys bedzie chcial sie wybrac na szkolenie a wczesnie zgoogluje to jest szansa że odpusci po przeczytaniu tego co tu jest :).
szkoda że wcześniej tego u wujka gogiela nie było :(
miałbym 4 tysie w kieszeni.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

tonyszc dostalem olsnienia czytaajac twoj post....
kiedys jak tu byly wstaiane jego filmiki na forum slyszalem kilka razy PAŁA FOREX, PAŁA FOREX...
myslalem ze poprostu tak nazwal swoj jakis tam system ktory wymyslil badz skopiowal....
a tu sie widze po twoim poscie ze to chodzilo o "POWER FOREX" :DDD
tonyszc pisze:Aby grać LIVE musisz mieć przynajmniej te 100 000PLN. [...]
Myślę, że żaden uczestnik tego forum nie utrzymuje się z forex i to jest różnica.[...]
Ale tylko 90% z nas będzie w stanie regularnie zarabiać.[...]
to juz niestety same glupoty :)
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL

ForexMasterZZ
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexMasterZZ »

Cześć All, uśmiałem się jak obejrzałem te filmy.

Ciekawe czy ktoś coś potrafi z tego zrozumieć... pójdzie w górę czy w dół? :)

http://www.youtube.com/watch?v=DnXvyK6ys6Q

A jeszcze lepszy jest ten kawałek, nic tylko kupuj kupuj kupuj i najlepszy moment gdzie mówi, że Teorii Fal Elliota to on uczy w 15 min... buchachacha.... lepszy jest od Chucka Norrisa :)

Ludzie teorii fal Elliota uczą się latami on nauczył się w 1h ;)

http://www.youtube.com/watch?v=pi2g84xY ... e=youtu.be

ForexMasterZZ
Bywalec
Bywalec

Zaczął łowić głupców. Power Forex wielka ściema 2012

http://www.youtube.com/watch?v=JGWe2aO8 ... r_embedded#!

Same wodolejstwo i NLP sciema.....

Ciekaw jestem tego konta relanego, na LTR`rze nigdy go nie pokazywał. Ciekawe czy użyje znowu Painta z MyFxbook

Poza tym myślę, ze on nadal pracuje gdzieś w hotelu jako kelner, nigdy nie ma czasu na spotkania miedzy 9-17, 8h nie dziwne!!

PawelPawel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PawelPawel »

15 stron i żadnych konkretów.

Tylko jaki Urbański jest zły, jak oszukuje... a gdzie konkrety?
Co obiecał a czego nie dał?

Konkretnie Panowie dajcie przykłady bo inaczej cały wątek nie ma sensu.

ForexMasterZZ
Bywalec
Bywalec

Gdzie konkrety? Człowieku ten cały wątek zawiera pełno konkretów!!!

Nie żartuj sobie i przestań być cyniczny, lepiej ty pokaż jakieś konkretne dowody jego uczciwości. A jak ci tego mało to zapraszam każdego na inną stronę gdzie komentarze same mówią za siebie, zwłaszcza ten:

Uczestnik kursu Urbanskiego w Londynie. Kurs slaby, masa obietnic bez pokrycia. Strasznie nieslowny facet i nie na poziomie (nie dotrzymal warunkow umowy i nie chcial zwrocic pieniedzy; byl przy tym chamski). Cos tam o FOREX wie, ale wydaje mi sie (i to byla opinia wiekszosci kursantow), ze tak naprawde to robi on pieniadze na szkoleniach (bo niestety ludzie nie wiedzac caly czas sie daja nabrac), nie na FOREX-ie. Ludzie, jak juz ktos sie decyduje na FOREX to radze wam od serca, NIE Z URBANSKIM!!!

PawelPawel pisze:15 stron i żadnych konkretów.

Tylko jaki Urbański jest zły, jak oszukuje... a gdzie konkrety?
Co obiecał a czego nie dał?

Konkretnie Panowie dajcie przykłady bo inaczej cały wątek nie ma sensu.

tonyszc
Bywalec
Bywalec

Konto Realne Szkoły Forex

Nieprzeczytany post autor: tonyszc »

ForexMasterZZ pisze:Zaczął łowić głupców. Power Forex wielka ściema 2012

Ciekaw jestem tego konta relanego, na LTR`rze nigdy go nie pokazywał. Ciekawe czy użyje znowu Painta z MyFxbook

Poza tym myślę, ze on nadal pracuje gdzieś w hotelu jako kelner, nigdy nie ma czasu na spotkania miedzy 9-17, 8h nie dziwne!!

Dodano po 1 minutach:

Nie wiem co ludzie robią na LTR-ach Szkoły Forex, żeby nie zauważyć wyników konta realnego $10000, które przyniosło 65% zysków od stycznia 2012 ( inwestycje do wakacji, lipiec -sierpień nie było LTR). Ostatnio były pokazane wyniki najlepszych studentów na darmowych webinariach, kto był i uważał to widział. Długo się zastanawiałem, czy wydać tyle kasy na Power Forex i nie żałuję! Miesiąc mi zajęło odsłuchanie kilkudziesięciu godzin nagrań i przejrzałem na oczy! Wcześniej przez rok szukałem tańszych informacji i właściwie ten rok straciłem! Power Forex łączy właściwie wszystkie systemy jakich używałem - pozwala zarabiać na każdym ruchu ceny - w górę czy w dół, w każdych warunkach panujących na rynku - trend , korekta, konsolidacja.
Poza tym podany jest w sposób prosty i konkretny. Potrzeba tylko trochę czasu by to wszystko poukładać sobie w głowie. Zajmuje to średnio 2-3 lata. Najlepsi studenci robią to w pół roku. To niewiele jak na naukę zawodu dającego utrzymanie!
ForexMasterZZ pisze:Zaczął łowić głupców. Power Forex wielka ściema 2012

ForexMasterZZ
Bywalec
Bywalec

Ciekaw jestem kto usunął przed chwilą cały temat TAK INWESTUJE SEBA U. pokazujący techniki manipulacji stosowane przez tego Pana????

Pewnie Danielewski i jego ekipa kogoś tu przekręcili.

Czyżby tutaj też miał popleczników, co liczą na prowizje od sprzedaży szkoleń??

Chyba to jest mały skandal i próba cenzurowania forum.

Niemniej w Google jeszcze strona jest:

Obrazek

Niemniej powtórzę główne tezy tego tematu i "najlepsze" komentarz:

Uczestnik kursu Urbanskiego w Londynie. Kurs slaby, masa obietnic bez pokrycia. Strasznie nieslowny facet i nie na poziomie (nie dotrzymal warunkow umowy i nie chcial zwrocic pieniedzy; byl przy tym chamski). Cos tam o FOREX wie, ale wydaje mi sie (i to byla opinia wiekszosci kursantow), ze tak naprawde to robi on pieniadze na szkoleniach (bo niestety ludzie nie wiedzac caly czas sie daja nabrac), nie na FOREX-ie. Ludzie, jak juz ktos sie decyduje na FOREX to radze wam od serca, NIE Z URBANSKIM!!!

Wklejam także link pokazujący jak wyglądają podobne szkolenia o podobnej nazwie Power Up Capital Forex, jak szkolący odnosi się do krytyki, jak nie chcepokazać konta realnego i ludzie tracą przez niego
http://www.youtube.com/watch?v=NdNGgH0V ... r_embedded
Tacy szkoleniowcy sprzedają marzenia a nie realną naukę tradingu. Żerują na ludzkich uczuciach. Wystarczy tylko to zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=_gaKk4y2 ... re=related

tonyszc poproszę o konkrety czyli link do konta MyFXBook a nie Painty z Corela!!

Ja też jak Pan U potrafię robić po kilka tysięcy pipsów w 2 dni. Ale dla kogoś kto się zna wie, że to tylko 50 pipsów a nie 5000. Niestety z reguły początkujący ludzie się na tym nie znają i myślą, że on naprawdę tyle zarabia!! A on zawsze wkleja takie o to piękne zdjęcia, nigdy nie pokazując całego konta. A można to zrobić w bardzo prosty sposób, podpinając konto pod MyFXBook, tylko, że trzeba mieć wtedy realne wyniki, które można pokazać. A aa obrazku można pokazać wszystko:
Obrazek

Na żadnych LTRach nigdy nie było nikogo kto by pokazywał takie zyski na kontach realnych, a w szczególności Urbański, który zawsze grał na demo. Każdy czekał na te super rezultaty, ale nigdy nie można było się ich doczekać.

Niestety dałem się nabrać Urbańskiemu, straciłem na szkolenie 4000 zł plus dwa konta realne inwestując jego technikami. Nie pokazę kwoty bo to wstyd. Oto dowód, wyciąg z mojego konta:

Obrazek

Po więcej opinii i komentarzy mówiących o usuwaniu nie pochlebnych komentarzy zapraszam na inną stronę:
http://ryszardmosiolek.net/sebastian-ur ... uke-forex/

Tak jak napisał ktoś inny w temacie Tak inwestuje Seba U..... nigdzie nie ma osób które dorobiły by się na podstawie jego szkoleń, nie ma ucznia, który by pokazał swoje konto, które urosło z 10 000 do 100 000. A że obiecuje gruszki na wierzbie to widać chociażby tu:
http://szkola-forex.pl/szkola_forex/

Jakoś nie widać tych milionerów na forach, tylko sami nie zadowoleni jak ja!!!
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 14:12 przez ForexMasterZZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

ForexMasterZZ pisze:Ciekaw jestem kto usunął przed chwilą cały temat TAK INWESTUJE SEBA U. pokazujący techniki manipulacji stosowane przez tego Pana????
Zostały skasowane wszystkie tematy założone przez użytkownika by żyło się lepiej na jego własna prośbę.

ODPOWIEDZ