[GBP/USD]

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
- Uczestnik
Obecnie na parze GBP/USD W1 mamy ciekawą sytuację techniczną. Uwagę zwraca identyczny kształt korekt w fali drugiej i czwartej. W obu przypadkach wykształtowały się korekty płaskie regularne. Zgodnie z teorią zmienności należy spodziewać się w fali IV trójkąta na GBP/USD, czyli kontynuacji trendu bocznego, co oznacza, że obecnie jesteśmy w trakcie realizacji fali d trójkąta.
czemu zniknął mój wpis?
To jeszcze raz napiszę.
Sierpień to dziwny miesiąc. teraz jeszcze bardziej. Wakacje plus olimpiada w Londynie. Trzeba być czujnym jak ważka. W 2008 wszystko zaczęło się w sierpniu na słabych obrotach.
A nic nie przemawia za wzrostami czyli na osłabianiu dolara. Ale nikt nie zna dnia ani godziny. Dla mnie dolar jest na topie.I nie szukałbym dołka za wszelką cenę.Niech chłopaki wrócą do gry z wakacji. Premie roczne na nich czekają. Odbiją, tylko kiedy. Fusy każdy może stawiać.
Ważny jest sentyment i premie w Londynie. Ktoś kogoś wyrąbie na kasę. Dokładnie 95% tych którzy wtapiają na FX
To jeszcze raz napiszę.
Sierpień to dziwny miesiąc. teraz jeszcze bardziej. Wakacje plus olimpiada w Londynie. Trzeba być czujnym jak ważka. W 2008 wszystko zaczęło się w sierpniu na słabych obrotach.
A nic nie przemawia za wzrostami czyli na osłabianiu dolara. Ale nikt nie zna dnia ani godziny. Dla mnie dolar jest na topie.I nie szukałbym dołka za wszelką cenę.Niech chłopaki wrócą do gry z wakacji. Premie roczne na nich czekają. Odbiją, tylko kiedy. Fusy każdy może stawiać.
Ważny jest sentyment i premie w Londynie. Ktoś kogoś wyrąbie na kasę. Dokładnie 95% tych którzy wtapiają na FX

Ostatnio zmieniony 09 sie 2012, 23:02 przez Krys, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Krys
Krys
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 095#108095Krys pisze:czemu zniknął mój wpis?
fusy, fusy...
Mam bardzo mieszane odczucia co do dalszych losów kilku par.
AUD/USD - na ten moment (wykres tygodniowy) świece pro spadkowe
edek - brak koncepcji...
Analiza kabla, którą załączam jest prospadkowa, jednak odnoszę wrażenie, że po weekendzie będziemy mieli jakąś niespodziankę.
Mam bardzo mieszane odczucia co do dalszych losów kilku par.
AUD/USD - na ten moment (wykres tygodniowy) świece pro spadkowe
edek - brak koncepcji...
Analiza kabla, którą załączam jest prospadkowa, jednak odnoszę wrażenie, że po weekendzie będziemy mieli jakąś niespodziankę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.