wszystko zalezy od systemu jakim gra. moze byc to 10 pips, a moze 30. czy to tak ciezko zrozumiec?Cadermo pisze:Dobrze to powiedz mi .Kolega ma 3000zł na koncie. Ile zł może przeznaczyć na stratę w jednej pozycji? Podaj mi wartość w polskich złotychbtbftr pisze:mowie ze nie ma sensu bawic sie microlotami zakladajac 3k na nauke...
conajmniej 0,1 lota, wtedy "jakos" czuc zysk/strateCadermo pisze:Podaj mi teraz jakim wolumenem powinien grać Zenobius mając na koncie 3000zł ?btbftr pisze:MM to jest szajs... w zaleznosci od strategi powinno sie ustawic sztywny i dobrze dobrany SL. Zwiekszajac/zmniejszajac ilosc lotow SL powinina zawsze byc taki sama- przy zalozeniu grania jedna strategia. Moze kiedys zrozumiesz i przestaniesz martwic sie MM, a o dobra strategie, ktora nie zaklada SL zaleznego od MM...
Dodano po 7 minutach:
wszystko zalezy od systemu jakim gra. moze byc to 10 pips, a moze 30. Tu nie chodzi o MM tylko o zasady systemu! Grajac w zgodzie z MM, Twoj system bedzie ciagle swoje zalozenia... czy to tak ciezko zrozumiec?Cadermo pisze:Dobrze to powiedz mi .Kolega ma 3000zł na koncie. Ile zł może przeznaczyć na stratę w jednej pozycji? Podaj mi wartość w polskich złotychbtbftr pisze:mowie ze nie ma sensu bawic sie microlotami zakladajac 3k na nauke...
w ogole mam wraznie, ze nigdy z konta nie wyplaciles

conajmniej 0,1 lota, wtedy "jakos" czuc zysk/strateCadermo pisze:Podaj mi teraz jakim wolumenem powinien grać Zenobius mając na koncie 3000zł ?btbftr pisze:MM to jest szajs... w zaleznosci od strategi powinno sie ustawic sztywny i dobrze dobrany SL. Zwiekszajac/zmniejszajac ilosc lotow SL powinina zawsze byc taki sama- przy zalozeniu grania jedna strategia. Moze kiedys zrozumiesz i przestaniesz martwic sie MM, a o dobra strategie, ktora nie zaklada SL zaleznego od MM...
Jestes meczacy

MM jest dla ludzi ktorzy uprawiaja hazard i nie wiedza co robic, tyle w temacie