Interbank FX
Witam Forumowiczow. Chcialem tylko podziekowac wszystkim za rady i opinie na temat tego posrednika. Wlasnie zlozylem aplikacje na otworzenie prawdziwego konta na InterbankFX. Maja sie odezwac w24h. Dosc kont pokazowych
trzebba chwycic zycie za bary
.

... zawsze mozna zarobic, jesli mam czym obrocic...
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..
-
- Bywalec
narzedzia pomocnicze
jako uzupełnienie / potwierdzenie planowanych transakcji przydać się może coś takiego (potestować warto) : http://www.interbankfx.com/Tools/PRS/ - automat do wskazywania formacji (Pattern Recognition System).
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Otworzyłem u nich rachunek, kasa przelana i potwierdzona mailem, że dotarła.
Loguję się na konto rzeczywiste i od godziny 24 mam komunikat: czeka na aktualizacje
Do tej pory pobrano 925/2 kb
Wie ktoś o co chodzi? Konto demo błyskawicznie pobiera dane i pokazuje wykres.
mój błąd
przed ruszeniem z testami na koncie realnym
na nowo zainstalowałem platformę wywalając poprzednie pliki,
zrobiłem tak ponieważ zauważyłem że MT po kilku miesiącach testów, gdy narosło wskaźników, logów etc. to strasznie zamula system
po zainstalowaniu świeżej wersji zarejestrowałem od ręki też rachunek demo,
jednak nie wybrałem mikrolotów,
a okazuje się, że IBFX ma osobne wykresy dla zwykłych i dla mikro kont.
Dlatego w kółko widziałem komunikat zamiast notowań, dopiero jak na nowo pobrałem kartę dla waluty z literką m, to od razu się pojawiła.
Ale zamotałem ;-)
Loguję się na konto rzeczywiste i od godziny 24 mam komunikat: czeka na aktualizacje
Do tej pory pobrano 925/2 kb
Wie ktoś o co chodzi? Konto demo błyskawicznie pobiera dane i pokazuje wykres.
mój błąd
przed ruszeniem z testami na koncie realnym
na nowo zainstalowałem platformę wywalając poprzednie pliki,
zrobiłem tak ponieważ zauważyłem że MT po kilku miesiącach testów, gdy narosło wskaźników, logów etc. to strasznie zamula system
po zainstalowaniu świeżej wersji zarejestrowałem od ręki też rachunek demo,
jednak nie wybrałem mikrolotów,
a okazuje się, że IBFX ma osobne wykresy dla zwykłych i dla mikro kont.
Dlatego w kółko widziałem komunikat zamiast notowań, dopiero jak na nowo pobrałem kartę dla waluty z literką m, to od razu się pojawiła.
Ale zamotałem ;-)
pytałem już o to na forum dla początkujących, niestety bez skutku dlatego pozwolę sobie powtórzyć tutaj swoje pytanie .. może ktoś będzie wiedział ..
dlaczego w ibfx godzina 24 czyli godzina naliczania Swapu, godzina otwarcia w niedziele i zamknięcia w piątek rynku wypada o 22.oo czasu polskiego?
dlaczego w ibfx godzina 24 czyli godzina naliczania Swapu, godzina otwarcia w niedziele i zamknięcia w piątek rynku wypada o 22.oo czasu polskiego?
.. mam skłonności do przyjemności ..