Tak myślałem, ale trochę z podstępliwością się spytałem, bo widzisz inni liczyli na S i te S dostali.
A swoja drogą sam mam z tym problem ale zastanawiam się czemu ludzie w tym często ja nie wychodza na ekstremum, a przynajmniej jeżeli cena przebije ekstremuj i zawróci to już jest oczywisty sygnał, że należy wychodzić a jednak "każdy" trzyma, bo myśli kurczę już tyle miałem kasy, nie mogą zjechać po co szli do góry, żeby teraz zjechać bezsensu, zrobią mała korektę i będą dalej UP jechać, Ciebie jeszcze wycieli na BE i to +1 a są i tacy co by przestawiali SL mimo, że widać że cena zawraca itp.
Sam caly czas nad tym pracuje ale im więc czytam i widzę, że ludzi wybija na BE tym bardziej jestem przekonany, że trzeba wychodzić na ekstremum lub jezeli cena przebije ekstremum i zawróci robią FBo to również należy wychodzić.
Ale z tym najwięcej pracy mnie czeka i jak sądze innych forumowiczów też

Ah .. ileż kasy przez to nam ucieka.
A tak swoją drogą nie wiem czy ktoś pamieta był (jest) taki użytkownik Madins, on to ciął co chwila jak miał profit, następnie korekta on znowy wchodzi i kosi profit, itd do zesrania.... ogólnie trzeba miec jaj aby tak robić ale pomyślmy ile już my przez te BE kasy na piwko straciliśmy

END SAVE