FxPro (ECN) - wątek II
MetaQuotes wprowadziło swoje aplikacje MT4 na systemy mobilne i teraz brokerzy używają tylko ich, a niestety tylko na blackberry ich nie zrobili. niestety trzeba poczekać aż stworzą cos i na to. Na androida, win Mobile i iphone'a są.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Cóż... Na usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, ze jako nieliczni w ogóle wprowadzili platformę na BB, a zrezygnowali z niej na rzecz platform MQ, które są bardziej rozbudowane i nie trzeba zajmować sie ich obsługa o rozwojem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Widzę nowości w cTraderze:i cAlgo:
- cTrader Web
- przemieszczanie wykresów
- nowe język (wietnamski i arabski)
- backtesting w cAlgo
- zmiana hasła z poziomu platformy
- zakładka Newsy z rynku FX
- nowe obiekty: elipsa, prostokąt, tekst
- odnośniki do indykatorów w kodzie (cAlgo)
- nowy cDTN (cTrader Developerss Network)
- zmiana wysokości pola wskaźnika względem wykresu
- cTrader Web
- przemieszczanie wykresów
- nowe język (wietnamski i arabski)
- backtesting w cAlgo

- zmiana hasła z poziomu platformy
- zakładka Newsy z rynku FX
- nowe obiekty: elipsa, prostokąt, tekst
- odnośniki do indykatorów w kodzie (cAlgo)
- nowy cDTN (cTrader Developerss Network)
- zmiana wysokości pola wskaźnika względem wykresu
mzoe tkos wrzucic jaks opinie na ten temat? jak to wyglada ? Obrazek.. nie hce mi sie znow tego ustrojstwa instalowac na prozno.skrzat pisze:- backtesting w cAlgo Smile
A co to ?skrzat pisze: - nowy cDTN (cTrader Developerss Network)

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Jesteś szybszy niż błyskawica. Ja tylko dodam, że należy pobrać i zainstalować nową wersję platformy. Od teraz też klienci z Polski obsługiwani są przez FxPro UK.skrzat pisze:Kolejne nowości w cTraderze:
- dźwignia 1:500
- nowy dodatkowy layout (tylko Market Watch i wykresy)
Z tego co widzę to STP/ECN ,więc jest to pewnie tak ,że STP z lewarem 1:500 oferują do jakiejś kwoty balance lub jakiegoś maksymalnego lota ,a potem możesz grać na ECNie z lewarem maks 100. Ma ktoś dokładne informacje?skrzat pisze:Kolejne nowości w cTraderze:
- dźwignia 1:500
Niby do 1000 full lotów można grać na ECNie z lewarem 1:500. W co mi się raczej nie chce wierzyć.... Taką odp. dostałem od chat supportu. Pytanie co oni rozumieją przez full lot?
Oferta i sposób realizacji zleceń jest bez zmian, a lewar 1:500 nie ma żadnych ograniczeń. Obstawiam, że ten zabieg ma na celu zwiększyć obrót generowany przez klientów.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu