Pytania początkującego
Pytania początkującego
Witam. Mam 3 pytania. 1). Czy bedąc polakiem mieszkajacym w anglii mogę otworzyć konto real przez polskiego brokera wprowadzającego? 2). Czy otwierajac w Dukaskopy konto real przy pomocy brokera wprowadzającego ma on wgląd do mojego konta, tzn czy widzi moje obstawione pozycje, bo gdzieś czytałem że tak (ze działa to troche na zasadzie zulutrade) ale wolę zapytac u zródła zeby mieć pewność ? 3). Czy wysyłając kopie paszportu potwierdzonego notarialnie muszę dołączyc orginał paszportu , a oni go odsyłaja, cz nie muszę wysyłać orginału? Z góry dziękuję za odpowiedzi
Re: Pytania początkującego
Jekert odpowiedział Ci:mireklpks pisze:Witam. Mam 3 pytania. 1). Czy bedąc polakiem mieszkajacym w anglii mogę otworzyć konto real przez polskiego brokera wprowadzającego? 2). Czy otwierajac w Dukaskopy konto real przy pomocy brokera wprowadzającego ma on wgląd do mojego konta, tzn czy widzi moje obstawione pozycje, bo gdzieś czytałem że tak (ze działa to troche na zasadzie zulutrade) ale wolę zapytac u zródła zeby mieć pewność ? 3). Czy wysyłając kopie paszportu potwierdzonego notarialnie muszę dołączyc orginał paszportu , a oni go odsyłaja, cz nie muszę wysyłać orginału? Z góry dziękuję za odpowiedzi
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... start=1980
mireklpks napisał:
Witam. Mam 3 pytania. 1). Czy bedąc polakiem mieszkajacym w anglii mogę otworzyć konto real w Dukaskopy przez polskiego brokera wprowadzającego? 2). Czy otwierajac w Dukaskopy konto real przy pomocy brokera wprowadzającego ma on wgląd do mojego konta, tzn czy widzi moje obstawione pozycje, bo gdzieś czytałem że tak (ze działa to troche na zasadzie zulutrade) ale wolę zapytac u zródła zeby mieć pewność ? 3). Czy wysyłając kopie paszportu potwierdzonego notarialnie muszę dołączyc orginał paszportu , a oni go odsyłaja, cz nie muszę wysyłać orginału? Z góry dziękuję za odpowiedzi
ad. 1. Tak, nie ma w tym względzie żadnych przeciwskazań.
ad. 2. Nie, nie widzi. I chwała za to, że nie.
ad. 3. Nie, wystarczy tylko potwierdzona notarialnie kopia.
A ja to potwierdzę jeszcze ze swojej strony.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów