Oczywiscie.. nitk sadzic nie bedzie.. ale w ten sposob, koszty AG sie zmniejsza

Jesli faktycznie tak sie stanie to czysty geniusz

Ale jak: no przecież są ludzie, którzy wiedzą jak "oryginalny" Plichta wygląda. Choćby naczelnik więzienia, klawisze (że tak brzydko ich nazwę), prokurator itd. Jak mówię zaraz wszczęli by larum, że ten w mediach to nie on.Cadermo pisze: Może dlatego wszędzie występuję ten z konferencji
Ano. A ponieważ to on to skłania mnie to do przypuszczeń, że jednak będzie wypłacał kasę.Cadermo pisze:Bo nie sądzę ,że po takim wałku by się ujawniał publicznie.
Kase może wypłacać ,ale i tak zarobi 40 % z tego i to na legalu. Tyle ,że było świadome działanie i ludzie to w końcu zrozumieją i będą traktować jak oszusta. Media jeszcze bardziej upublicznią jego wizerunek i wtedy zaczął bym się bać wychodzić gdziekolwiek...green7 pisze:Ano. A ponieważ to on to skłania mnie to do przypuszczeń, że jednak będzie wypłacał kasę.
Pewnie prokuratura bada i taki wątek, jest o tym na tyle głośno, że nie mogą mu tak po prostu darować. To by się wizerunkowo na Donku odbiło, a do spadku notowań to on na pewno nie dopuści.Cadermo pisze:Kase może wypłacać ,ale i tak zarobi 40 % z tego i to na legalu. Tyle ,że było świadome działanie i ludzie to w końcu zrozumieją i będą traktować jak oszusta
Pią 27-07-2012, 12:59
Wto 07-08-2012, 23:22seba pisze: za zerwanie lokaty ludzie musza oddac okolo 35-40%
reptile pisze:powiedzcie mi ile kary sie placi za wycofanie srodkow?
Sro 08-08-2012, 11:57
pozdrawiam
no trzyma sie ręką za głowę i podpiera pod brodą to nie jest filozofem ?By_żyło_się_lepiej pisze: Tak od czapy ... Co to znaczy "filozof rynku"?