Spokojnie do celu
- klonmarcin
- Maniak
Coraz więcej dzienników inspirowanych ZL - dzisiejszy dzień dobrze potwierdza grę wg ZL.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Dzisiejsze wejscia.
1 Zaliczony SL - wejscie po przelamaniu ZL H1. Nowa swieca otworzyla sie w dol i przebila otwarcie, wiec myslalem ze pojdziemy do gory to bylo moje jedyne ewentualne potwierdzenie. Musze szukac innych potwierdzen przed wejsciem. Brak mi jeszcze doswiadczenia i ogrania ale mam nadzieje przyjdzie wszystko z czasem. Wejscie takze blisko poziomu otwarcia D1 - nie lubie tego miejsca
2. Zaliczony SL - wejscie w dobrym kierunku jednak za szybko. Cena poszlo jeszcze wyzej do ZL H1.
Pozostale wejscia zyskowne.
Sumaryczny zysk: 67p(6.6%)

Dzien zaczal sie dobrze, ale potem robilem wszystko przeciwko zasadom. Zagralem pod prad i to dwa razy, oczywiscie 2xSL ;/ Juz to pisalem wczesniej. Nie grac przeciwko D1. Wychodzi brak trzymania sie zasad.
W pierwszym wejsciu S wycielo mnie na BE co do pipsa i poszlo w dobrym kierunku. Pech to pech.
Zmieniam sposob prowadzenia pozycji. Nie bede zamykal czesci pozycji w momencie przestawienia na BE. Sam recznie bede zamykal czesc pozycji w miejscu gdzie bede uwazal to za najlepsze, ale oczywiscie za poziomem przestawienia na BE.
wczoraj w nocy byla jeszcze jedna pozycja L +20p
dzisiaj jedna pozycja sl(wbrew zasadom ;/, nie trzymam sie ich)
dwie pozycje be+1 (a bylo juz sumie 30p)
Robie tydzien przerwy od forexa ze wzgledu na urlop. Podczas przerwy postanowilem spisac zasady gry ktorych konsekwetnie mam zamiar przestrzegac. Zasady umieszcze tutaj.
dzisiaj jedna pozycja sl(wbrew zasadom ;/, nie trzymam sie ich)
dwie pozycje be+1 (a bylo juz sumie 30p)
Robie tydzien przerwy od forexa ze wzgledu na urlop. Podczas przerwy postanowilem spisac zasady gry ktorych konsekwetnie mam zamiar przestrzegac. Zasady umieszcze tutaj.