Gry warte polecenia

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Raikart
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Raikart »

A ja polecam całą serię Fallout, BioShock

http://www.youtube.com/watch?v=Q8lngIFX ... re=related

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

mass efekt od 1 do 3 czesci :) koniecznie po kolei z importem save ;)

pentional
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pentional »

World of Tanks jest świetny. Jestem ciekawe kidy w końcu będą statki i samoloty ;)

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

sznurek pisze:Przypomniałem sobie o Machinarium. Polecam. http://machinarium.net/demo/
Dzięki za polecenie. Niedawno zacząłem grać - mega klimat!
Już się szykuje na następne tytuły twórców tej gry.

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Ostatnio grałem w "Binary Domain". Jak dla mnie świetny tytuł z mnóstwem nieszablonowych i unikatowych momentów w trakcie rozgrywki. Zazwyczaj są to szablony które szybko się nudzą ale ten przypadek jest inny. Gra podobna do Gears of War który jest również dobrym tytułem IMHO. Polecam dla fanów strzelaniny :)

ac3
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ac3 »

Quake Live
(...)always one more try(...)

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

daromanchester pisze:Oczywiście najlepiej gdyby to nie były tytuły w stylu Fifa 2012, Quake, Angry Birds tylko raczej coś oryginalnego co się wyróżnia, wręcz niszowego.
Że zacytuję siebie z pierwszego postu.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

rayzeel pisze:Ostatnio grałem w "Binary Domain". Jak dla mnie świetny tytuł z mnóstwem nieszablonowych i unikatowych momentów w trakcie rozgrywki. Zazwyczaj są to szablony które szybko się nudzą ale ten przypadek jest inny. Gra podobna do Gears of War który jest również dobrym tytułem IMHO. Polecam dla fanów strzelaniny :)
Gears of War 1 nie gralem, 2 warta polecenia, niestety 3 bardzo mnie zawiodla. Bylo pare ciekawych momentow i wysmienicie im wypadla misja pod woda, ale ogolnie braklo jakis nowinek, lub czegos co by odroznialo ta czesc od poprzedniej.

Portal jeszcze nie mialem okazji zagrac, ale Portal 2 bardzo mnie wciagnal i gdyby nie plansze gdzie w glupi sposob traci sie czas na malowanie farbami otoczenia zeby sie gdzies dostac to uznalbym ta gre za najlepsza w ostatnich latach.

Obecnie poszukuje jakiegos ciekawego tytulu i myslalem nad Deus Ex, ale boje sie ze mimo ze dobra gra, to fakt ze jest starawa moze spowodowac ze graficznie mnie odstraszy.
Polecam tez Test Drive Unlimited 2. Samo zwiedzanie wysp i jezdzenie, w celu odkrywania nowych terenow bardzo mnie pochlonelo :)
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Hahaha przypomniales mi dziecinstwo.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

ODPOWIEDZ