Czy Amber Gold jest firmą wiarygodną i wypłacalną?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.

Czy Amber Gold jest wiarygodną firmą ?

tak, jest. Napewno się utrzyma na rynku
8
9%
nie jest. Prędzęj czy później stanie się niewypłacalna
81
91%

Liczba głosów: 89

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

pokazywali w TVNie dzis...niestety wiekszosc to emeryci ktorzy powkladali do ambera wszystkie swoje pieniadze

a moze taki wlasnie byl plan?
zrobic szum w mediach, udawac ze sa problemy, kupic i zamkanc linie lotnicze...wszystko po to zeby jak najwiecej osob wycofalo pieniadze

za zerwanie lokaty ludzie musza oddac okolo 35-40%
jakies tam 20% za zerwanie + jakas oplata manipulacyjna + roznica ceny zlota
w sumie wychodzi ok 35-40 od poczatkowej wplaty

moze wlasnie dlatego dawali 16% bo mieli w planach ze 40% dostana za darmo :DDD

a tym czasem palac w cenie mieszkania 4 pokojowego juz kupiony...
tak jak pisalem kilka dni temu niezly z niego madafaker :D
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

a moze taki wlasnie byl plan?
to bardzo możliwe, w końcu dobry plan to podstawa dobrego biznesu :)

seba pisze:moze wlasnie dlatego dawali 16%
tak z innej beczki to kiedyś u kogoś w stopce z naszego forum był link do strony na której dawał 15% - 20% msc
w zależności od wielkości wpłaconej kasy, plus na życzenie weksel na wpłaconą kasę powiększony o 10% :)

i co oferta chyba lepsza niż w AmberGold :)

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

Oferta lepsza niż Amber Gold to Perfect Trade - współwłaściciel kopalni złota w Gwinei :) Zysk to 18,1% lub 20,3% lub 26,5% (zależne od wpłaconego akpitału) + premia tradingowa (średnio 12%)

http://www.perfect-trade.pl/
http://www.pb.pl/2596588,41740,zyskaj-z-perfect-trade

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

...dawał 15% - 20% msc
w zależności od wielkości wpłaconej kasy, plus na życzenie weksel na wpłaconą kasę powiększony o 10% Smile
http://www.biznesforum.pl/forex-15-mies ... 11413.html

jest tego troche w sieci...:)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Przegapilem wszystk oco sie dalo o AG.. ale powiedzcie mi ile kary sie placi za wycofanie srodkow? :lol:
Taki walek juz byl w Canadzie.Widzialem kilka scenek w tv.. i od razu mi sie przypomnialo.
Do tego jak patrze na ankiete.. idziecie z tlumem.. klasyk :wink:
Biedni tylko Ci co w tym tlumie maja $
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

reptile pisze:ale powiedzcie mi ile kary sie placi za wycofanie srodkow? Laughing
Jakieś 35-37 % (dziś w faktach było ).

Ja na miejscu tego Plichty bym ochronę zatrudnił i wyjechał gdzieś do Azji :shock: Tyle ludzi zrobił w bambuko to może znajdzie się ktoś kto się odegra...
Ostatnio zmieniony 08 sie 2012, 00:02 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

reptile pisze:ale powiedzcie mi ile kary sie placi za wycofanie srodkow? :lol:
Firma odpowiada: „Tak. Posiadacz kontraktu (Klient) może w dowolnym momencie zerwać umowę i zażądać odkupienia swojego złota przez Amber Gold po kursie skupu z dnia, w którym rozwiązuje kontrakt. Dzięki temu Klient praktycznie w każdej chwili ma dostęp do ulokowanych środków.”

Nieograniczony ale nie bezkosztowy.

Inwestor inwestuje 19.708 PLN na lokatę roczną 12%. AmberGold kupuje złoto wg kursu sprzedaży. Kursy AmberGold ustala sam! Kurs to 197 ,08 (tabela kursu TK.2012.033). Po ½ roku Klient chce zerwać lokatę. Zakładając że cena złota się nie zmieniła AmberGold odkupuje złoto po kursie 155.08. Klient po pół roku stracił 4200 PLN (ponad 20%). A nie są to wszystkie koszty jakie może ponieść! Tabela opłat i prowizji mówi o karach za zerwanie lokaty: 19,5% wartości towaru na dzień zawarcia. To kolejne 4000 PLN. Do wypłaty ~11.000 PLN. Proste? Legalne i zgodnie z umową. [taryfa opłat i prowizji nr SP.PI.101.2010]

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Cadermo pisze:Ja na miejscu tego Plichty bym ochronę zatrudnił i wyjechał gdzieś do Azji
Wybaczcie bo się już pogubiłem. Może dlatego że nie mam dostępu do mediów a w necie staram się czytać minimum.
To w końcu ma przechlapane bo to piramida czy dlatego że ABW i KNF zrobiły mu koło piór i kupa idiotów która dobrowolnie wpłaciła a teraz chce dobrowolnie wypłacić i straci na tym tyle ile przewidywała umowa.
Widzę że jakby się ta sytuacja nie rozwinęła to gościu ma przerąbane.
Odda to że ich oszukał, jak nie odda to że ich też oszukał.
Zaraz widzę tych "oburzonych" którzy wymuszą na rządzie i opozycji rozwiązania na przyszłość żeby nigdy nie można było tracić. :mrgreen:
A zapłacą z to wszyscy. Cud miód i orzeszki w kraju, trzeba wracać.
Otworzysz opcje i wtopisz to unieważnią, budujesz autostrady też gwarancje i teraz czas na hiperlokaty.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

daromanchester pisze:Wybaczcie bo się już pogubiłem.
Ostatecznej wersji nie ma :D Ale chłopak kręci jak byk ,miały być wypłaty w 3 dni . Teraz się okazało ,że trzeba czekać ponad 10 razy dłużej .Lista jest spora i każdy wie co ma na sumieniu Plichta.W dniu dzisiejszym stawiam na typowo oszustwo ,które miało zarobić na wcześniejszych wypłatach lokat.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

daromanchester pisze:Wybaczcie bo się już pogubiłem. Może dlatego że nie mam dostępu do mediów a w necie staram się czytać minimum.
To w końcu ma przechlapane bo to piramida czy dlatego że ABW i KNF zrobiły mu koło piór i kupa idiotów która dobrowolnie wpłaciła a teraz chce dobrowolnie wypłacić i straci na tym tyle ile przewidywała umowa.
To samo mi w glowie switalo "przekret mimo woli" ...

Czy to mozliwe ze to przejdzie ?

ODPOWIEDZ