Wczoraj miałem już nie grać ale oczywiście jeszcze 2 wejścia były, dzisiaj 8.
Straty niewielkie, bo SLe małe.
Nie wrzucam ss, bo zagrania były po prostu głupie, chaotyczne i na siłę.
Problem nie leży w systemie, a w mojej głowie, więc przede wszystkim nią należy się zająć.
W ćwiczeniu cierpliwości powinien pomóc wyższy tf (dzięki za rady).
kilka złotych myśli:
STRATA KOSZTEM ZYSKU
GRAJ CO WIDZISZ
TNIJ STRATY, MAKSYMALIZUJ ZYSKI
LEPIEJ STRACIĆ OKAZJE NIŻ PIENIĄDZE
journal - ermak
Jak pozbędę się problemu, jakim jest nieopanowana chęć otwierania nowych pozycji, to tu wrócę.
Miałem nadzieje, że presja jaka wiąże się z wrzucaniem wejść na forum (prowadzenie publicznego dziennika) coś zmieni, ale nic to nie dało.
Wiem co robię źle. Co wcale nie znaczy, że jestem bliżej niż dalej drogi jaką większość musi przejść by osiągnąć sukces.
Miałem nadzieje, że presja jaka wiąże się z wrzucaniem wejść na forum (prowadzenie publicznego dziennika) coś zmieni, ale nic to nie dało.
Wiem co robię źle. Co wcale nie znaczy, że jestem bliżej niż dalej drogi jaką większość musi przejść by osiągnąć sukces.
EUR/USD
-15 -7 +11 (mogło być +50, ale myślałem że pójdziemy wyżej) +15 (dołożyłem troszkę, jak widać trzeba było zamykać w tedy wszystko)
w trakcie wpisu jeszcze -15 (buy które widać na ss)
GBP/USD
+15 (mogło być +40)
W przyszłości będzie trzeba wychodzić wcześniej, gdy docieramy do następnej bandy.
-15 -7 +11 (mogło być +50, ale myślałem że pójdziemy wyżej) +15 (dołożyłem troszkę, jak widać trzeba było zamykać w tedy wszystko)
w trakcie wpisu jeszcze -15 (buy które widać na ss)
GBP/USD
+15 (mogło być +40)
W przyszłości będzie trzeba wychodzić wcześniej, gdy docieramy do następnej bandy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 sie 2012, 10:24 przez ermak3, łącznie zmieniany 1 raz.