gratki...tak trzymać
Z nedzy do pieniedzy ..:)
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

No teraz to Ci chyba uwierzą że masz "jakieś" pojęcie o fxandy11 pisze: Podsumowanie : zysk +1008
Podziwiam że tak to sumiennie ciągniesz,a jest to chyba jeden z nielicznych dzienników albo nawet jedyny gdzie wszystkie trejdy mamy na czas,dokładnie jak przestawiasz SL,itd. O mąceniu w głowie historią nie ma mowy.
Twój fanklub rośnie ,tak wiec uważaj,zaraz pojawi się ta druga strona"sławy"
Podziwiam dalej:)
ciagle sie ucze...Songo89K pisze:No teraz to Ci chyba uwierzą że masz "jakieś" pojęcie o fxandy11 pisze: Podsumowanie : zysk +1008![]()
Podziwiam że tak to sumiennie ciągniesz,a jest to chyba jeden z nielicznych dzienników albo nawet jedyny gdzie wszystkie trejdy mamy na czas,dokładnie jak przestawiasz SL,itd. O mąceniu w głowie historią nie ma mowy.
Twój fanklub rośnie ,tak wiec uważaj,zaraz pojawi się ta druga strona"sławy"
Podziwiam dalej:)
rosnie fanclub ale czytajacych...
co tu podziwiac jak to robota jak kazda inna..
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Songo89K trochę tak trochę nie. Mi chodziło o bardziej profesjonalne analizy.
Zawartość blogu do uzgodnienia z czytelnikami np. dzienne poranne i tygodniowe analizy różnych instrumentów oczywiście nie za wiele żeby się nie zapracować a jednocześnie zadowolić czytelników.
Szczegóły zawsze można domówić chodziło mi o ogólny pomysł dla Ciebie.
Gdybyś się zdecydował ja się piszę jako pierwszy klient.
Zawartość blogu do uzgodnienia z czytelnikami np. dzienne poranne i tygodniowe analizy różnych instrumentów oczywiście nie za wiele żeby się nie zapracować a jednocześnie zadowolić czytelników.
Szczegóły zawsze można domówić chodziło mi o ogólny pomysł dla Ciebie.
Gdybyś się zdecydował ja się piszę jako pierwszy klient.