Forex Demo Championship - UWCFX

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Forex Demo Championship - UWCFX

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

sznurek

Nieprzeczytany post autor: sznurek »

Tiger, polecasz ten konkurs, ale Ty sie chyba jemu nawet bliżej nie przyjrzałeś.
Nie ma nigdzie historii ani podglądu zleceń. Mam czasami otwrtych kilka platform i ta działa najgorzej - skrypty działają jak chcą i tak jakby kiedy broker na to pozwoli, i już nie mówie tu o Ea, bo ono nie ma w ogóle rcji bytu w czymś takim. Wiadomo jak ważny czasami jest refleks w konkursach, a sprawnośc platformy tym bardziej jest w nich nieoceniona kidy sie siedzi nad nią godzinami. Nie przeszkadzałaby mi chrakterystyka działania platformy w realu ponieważ odszedłem od agresywnego skalpingu i częstotliwośc składania zlecen nie ma dla mnie znaczenia(będzie, bo reala jeszcze nie mam).Pisze bo Wpieniłem sie nie mogąc zamknąć żadnego zlecenia widząc co sie swieci na edku (chodzi mi o ten właśnie wzrost). Idzie z siebie wyjść. Czsami aż mnie cos takiego paralizuje z wściekłości i tylko sie przygladam i zastanawiam czy aby jakies zlosliwe bóstwo losu nie sprzysieglo sie przeciwko mnie. Ja nie wiem jak temu komuuś z pierwszego miejsca jeszcze psycha od tego nie siadła i czy rzeczywiscie jest to faktyczny uczestnik konkursu. Zreszta nie dziwie sie akurat temu brokerowi takiego podejscia majac wczesniej raczej srednie doswiadczenie z ich "nodepobonusem"...ale to nie miejsce zeby sie nad tym tu rozwodzic. Wymahuje tam sztachetą od jakiegoś czasu, ale tam by sie uzi raczej przydało. Wnerw jak nie wiem ale wiem również ze nie powinienem Cie traktowac jak rekaw w który moge sie wyplakac..uf..ulzyło mi

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Nie polecam tylko informuje. A każdy już osobiście zrobi sobie z tą informacją co zechce.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

sznurek

Ok, nieważne.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Witam

nie polecam tego konkursu .

zajalem 1miejsce a mimo to zwyciezca oglosili kogos innego .
czekam na odpowiedz od brokeraco zrobilem ze mnie nie wzieli pod uwage :)

pozdrawiam
Andrzej Pierz
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

sznurek

W sumie broker robi sobie niejaką antyreklame, ale korzystajac z okazji chciałem podziekowac im za mozliwosc zarobienia pierwszych i jak do tej pory ostatnich moich pieniedzy na forex ponad rok temu zimą z ich 100 nodepobonusiku, kidy to akurat przedziwnym zbiegiem okolicznosciowym z piany roznych wskaznikow i obycia z wykresami wyłoniło sie w tym samym czasie dziecko mojego systemu :mrgreen: dzis juz w pelni uksztaltowanego i dojrzałego, ale tam wlasnie inicjacyjnie przetestowanego .
Pamietamm, ze kupilem sobie za ta wypracowana stope karte manybukers, z ktorej nigdy nic nie wyplaciłem :mrgreen: :mrgreen: Oprawie ja kidys w ramke.

Gratuluje 1 miejsca Andrzeju

Awatar użytkownika
rob
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rob »

Pierz Andrzej pisze:Witam

nie polecam tego konkursu .

zajalem 1miejsce a mimo to zwyciezca oglosili kogos innego .
czekam na odpowiedz od brokeraco zrobilem ze mnie nie wzieli pod uwage :)

pozdrawiam
Andrzej Pierz
tak bez zagłębiania się w temat wydaje się że miałeś nick niezgodny z regulaminem....

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

rob pisze:tak bez zagłębiania się w temat wydaje się że miałeś nick niezgodny z regulaminem
w ktorym punkcie regulaminu ??
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
rob
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rob »

Pierz Andrzej pisze:
rob pisze:tak bez zagłębiania się w temat wydaje się że miałeś nick niezgodny z regulaminem
w ktorym punkcie regulaminu ??
tak jak pisałem bez zagłębiania się w temat.....w niektórych konkursach widziałem takie zapisy.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Pierz Andrzej daj znac co zas wymodzili gamonie :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ