Dukascopy - ECN
Wtedy to każdy będzie musiał informacje udostępnić więc nie rozumiem tego stwierdzenia... 
Z nikim nie dzielimy się jakimikolwiek informacjami, a i jak Cyb słusznie zauważył, nie mamy ich zbyt wiele, co nas właściwie cieszy
.

Z nikim nie dzielimy się jakimikolwiek informacjami, a i jak Cyb słusznie zauważył, nie mamy ich zbyt wiele, co nas właściwie cieszy

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Dla służb wystarczy lista nazwisk, z drugiej jednak strony ( nie obrażając nikogo) polskie służby na szczęście dla nas jako traderów nie potrafią same do niczego dojść i działają przeważnie na podstawie informacji od informatorów
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Cyb pisze:IB ma tyle informacji że ho ho... Jedynie na podstawie prowizji może obliczyć ile lot otworzyłeś... I to by było na tyle z ich informacji.
raposo , Sildra wyręczył Ciebie w odpowiedzi - choć nie na taką przyznam liczyłem . Chciałem od Ciebie usłyszeć odpowiedz . Duka nas kiwnął we czwartek i Ty o tym wiesz . Nie jestem stratny ,tak jak pisałem 25 miałem już długie więc nie jestem stroną . Co mnie niepokoi , mam strategy ustawioną tylko i wyłącznie na bid/ask - zero wsk. czy dodatkowych funkcji . Zaczynam się martwić ,że jeśli Duka zrobił to raz?? i to w tak spektakularny sposób , to na drugi raz mogę nie zdążyć zareagować . To był ewidentnie brak drugiej strony . I tak powinieneś napisać .
Niestety , lecące ticki na sql nie były włączone - nie mam twardych dowodów. Jest to świetna lekcja dla nas wszystkich , i tych co piszą strategy i tych co piszą wskażniki .
Nie dowodzi to jednak ,że broker jest "zły" - absolutnie , pomyślcie co było u brokerów typu xt. .
Niestety , lecące ticki na sql nie były włączone - nie mam twardych dowodów. Jest to świetna lekcja dla nas wszystkich , i tych co piszą strategy i tych co piszą wskażniki .
Nie dowodzi to jednak ,że broker jest "zły" - absolutnie , pomyślcie co było u brokerów typu xt. .
Jestem innego zdania. Kiwnąłby gdyby się wypiął na klientów lub robił to notorycznie/celowo, a tak to co mu da taka pojedyncza sytuacja? Nic, a raczej coś tylko, że to coś ma negatywny wydźwięk i ostatecznie cierpi na tym broker, nie klient. Dlaczego nie klient? Ponieważ Dukascopy przyznaje się do winy i pozytywnie rozpatruje reklamacje. Awarie zdarzają się wszędzie. U brokerów MM, STP i ECN. U niektórych częściej, u niektórych rzadziej - sam nie znam brokera, gdzie nie wystąpił nigdy absolutnie żaden problem z kwotowaniami. Oby w Dukascopy było to jak najrzadsze.graw pisze:Duka nas kiwnął we czwartek i Ty o tym wiesz .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
tu masz rację raposo i zgodzę sie z Tobą - nigdy ze strony Duka nie było sytuacji w której broker poszedł w zaparte i klient zostawał na lodzie .raposo pisze:Dukascopy przyznaje się do winy i pozytywnie rozpatruje reklamacje. Awarie zdarzają się wszędzie.
Duka zalatwił cała sytuację w sposób elegancki i dokreślił swieczki

Ciekawi mnie , tak na marginesie , czy Duka wypchnięto go z kolejki i inni "multiple counterparties" dali szybciej lepsze ceny ?? Oczywiście pytania w próżnię ,wiem ... Zaden broker tego nie powie.
Gdzie w Jforex mogę zmienić ilość otwartych pozycji na koncie demo?
Obecnie jest limit 100 pozycji i robot nie otwiera więcej . A testuję strategię na 12 parach i limit 100 otwartych pozycji się wyczerpuje.
Obecnie jest limit 100 pozycji i robot nie otwiera więcej . A testuję strategię na 12 parach i limit 100 otwartych pozycji się wyczerpuje.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
W tym celu trzeba skontaktować się z supportem - wtedy zwiększą do 200. Jeśli będziesz potrzebował więcej to już mogą się nie zgodzić...rh-fx pisze:Gdzie w Jforex mogę zmienić ilość otwartych pozycji na koncie demo?
Swoją drogą, nieźle musi wyglądać zestawienie pozycji

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu