kupidyn pisze:przy okazji tez ponarzekam na aussie, dalem spore s na noc i zabrakło pipsa żeby tp zlapalo.
no wlasnie to samo mnie mniej wiecej spotkalo dzisiaj, az mi sie nie chce trejdowac tyle poszlo sie jebac. a gdyby bylo wlaczone ea na ts to bym skeszowal 60% pozycji i byl bym sie smial...
P.S czytam o tych serwerach VPS i to jest dobre na noc jak wylaczone kompy sa...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
poczytalem o VPS a teraz do roboty trza sie wzoiasc...
para aud/usd
po pierdnieciu jednego z madrali z EBC nijakiego Novotnego cena wywalila w gore a wszystko bylo ustawione na SS , na H4 piekny pin bar ,zajete SS i nagle Novotny pierdnol i w gore... no dobrze zrobiona na H4 swieca momentum czyli jakby mialo sile w gore ale nie moze rosnac bez korekty czyli 1.0244 ( ja postawie oczekujace na LL 1.0253) to dobry poziom do zajecia pozycji LL z TP 1.0327, TP 2 1.0340, TP3 1.0352... oczywiscie pod warunkiem ze bedzie chcialoisc w gore i nie bedzie zadnych newsow ... dodam tylko ze nocna swieczka H4 byla LL (00-4 rano)
Nie bój się o VPS , jak weźmiesz w jakiejś solidnej firmie to i żadnej awarii nie będzie, a jak będzie to w parę minut się uwiną i wszystko wróci do normy.
Piotrek91 pisze:Nie bój się o VPS , jak weźmiesz w jakiejś solidnej firmie to i żadnej awarii nie będzie, a jak będzie to w parę minut się uwiną i wszystko wróci do normy.
A o vps poczytaj na webhostingtalk.pl.
wiesz ja praktycznie potrzebuje tylko na noc lub jak mnie nie ma przy kompie..
gdy mam otwarta pozycje zeby taki np "Luktom visual order" pilnowal mojej pozycji... a nie jak dzisiejszej nocy ....
takze szukam najprostszego rozwiazania..