O faktycznie, dzięki Może wyparowała na tym Cyprze... Ale z tego, co widzę, to wszędzie, gdzie się pojawili przedstawiciel czegoś, to ludzie lubią zadawać mnóstwo "niewygodnych" pytań...
Witam! A jakiego broka polecilibyscie na poczatek na real? Mam zamiar raczej skalpować wiec liczy sie dla mnie szybkosc realizacji + spready. Chcialbym grac na poczatek mikrolotami, ale nie ogranicza to wielkosci wymaganego poczatkowego depo. Mam konto w DM BOŚ, ale zauważyłem, że nie są tutaj przesadnie lubieni tak więc z góry dziękuję za jakiekolwiek wskazówki Pozdro!
Na takie pytanie niestety muszę się zareklamować i odpowiedzieć: FxPrimus. Jeśli chodzi o egzekucję, poślizgi oraz spread są praktycznie bezkonkurencyjni.
Na stronie głównej na razie przerwa techniczna - a tak w ogóle to zachęcam obserwację kilku brokerów i wybór tego, który nam się spodoba.
A jak już macie konto - obserwujcie historię zleceń - bardzo dobrze na SL widać "jakość" brokera jeśli chodzi o poślizgi. Zobaczcie na jakim poziomie był ustawiony SL - a po jakiej cenie się zrealizował. Jeśli cały czas widzicie inną cenę to nie radzę skalpować u takiego brokera.
Dokłądny opis brokera w www
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Akhh
widzialem ze od dluzszego czasu reklamujesz tego brokera. problem w tym ze chcialbym wystartowac dla testow z kwota rzedu 300-400zl, a tutaj widze ze min to 250usd
to może lepiej spróbuj konta demo? Czy już miałeś?
Najlepiej przejrzyj dział o brokerahc, coś znajdziesz. ja mam demo u ironfx i też jestem zadowolona. ale sam musisz znaleźć swoje warunki u któregoś z nich.
Ja chciałbym się przyłączyć do tematu tzn. prosić o waszą pomoc/opinię odnośnie wyboru brokera. Narazie będę zaczynał z demo, ale chciałbym nawet na demo grać środkami, którymi kiedyś tam jeżeli w ogóle będę chciał grać.
Moje wymagania w stosunku do borkera:
1. Najlepiej konto w PLN.
2. Jak najniższa wpłata początkowa.
3. Lewar najlepiej 1:200, 1:500.
3. Wiadomo spread, swap w granicach rozsądku, porównywalny z resztą, tu raczej dużych różnic nie ma.
4. Nie robi problemów z zarabianiem forsy.
5. Najlepiej z MT4:)
tzn. problemy robią z wypłacaniem, czy występują poslizgi, czy jeszcze może coś innego?
przeglądając forum doczytałem się, że nie którzy brokerzy robią problemy ze scalpingiem, jeśli o to chodzi to dla mnie jeszcze droga daleka. Ja chcę się oprzeć na początku o PA na TF od H1 do D1.