Droga do zwycięstwa
możliwe, a elliot, świece japońskie, przecinające się średnie, formacje harmoniczne, wiedzy i odkryć jest mnóstwo, za to umiejętność zastosowania wiedzy jest problemem, myślisz że te 100 czy 1000$ dla brokera jest problemem?, on wie że jak nie stracisz ich teraz to za rok, a jezeli nie ty to ktoś inny. Wygrywający na forexie jest taka samą reklamą jak wygrywający w las vegas.
Czy ja wiem...jeżeli większość zacznie grać tak samo,nagle pojawi się większa ilość SL w danym miejscu,wiec jeżeli trzeba będzie złapać większą płynność,to wiedzą gdzie jej szukać.Damfry pisze:
Bzdury.... rynek zawsze działa tak samo, zmienność może być inna i wtedy się okazuje czy ktoś jest tzw "dziwką systemową"
Oczwiście,jeżeli planujesz grać sobie do końca życia locikiem,i koledzy też się do tego zobowiążą,przy czym nie rozpowszechnią tego to pewnie nie ma się czego bać.
Jakie masz racjonalne wytłumaczenie na to,że w większych firmach,bądź tak jak w przypadku "Żółwi",musieli oni podpisać klauzule milczenia na 20 lat?
Śmiem podejrzewać,że dlatego że gdyby każdy wiedział kiedy oni chcą kupić,sprzedać to inny by ich wyprzedzali,nie było by chętnych na odsprzedanie,odkupienie,itd.
Oczywiście,że w przypadku walut to jest taka kasa,że trzeba do tego tysięcy osób+miliardów..
Skoro na szajsie można zarobić ładną kasę,daj tym hienom system generujący 100% miesięcznie,nagle się dowiesz że co drugi Chińczyk gra Twoim systemem.
Takie tylko moje zdanie.
korzystaj z tego wszystkiego to nie zginieszslo pisze:możliwe, a elliot, świece japońskie, przecinające się średnie, formacje harmoniczne, wiedzy i odkryć jest mnóstwo, za to umiejętność zastosowania wiedzy jest problemem

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Nawet jak by Marcin udostępnił w 100% Swój system to założę się ,że 70% albo dobra 50% ludzi nie potrafiło by wykorzystać tego, dlaczego?
to jest kwestia psychiki do takiego stanu jaki osiągnął Marcin niektórzy dochodzą latami a co niektórzy wcale taka jest rzeczywistość niestety.
to jest kwestia psychiki do takiego stanu jaki osiągnął Marcin niektórzy dochodzą latami a co niektórzy wcale taka jest rzeczywistość niestety.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- klonmarcin
- Maniak
Bardzo podobne - tutaj zaliczyłem 2 x TPZephyr pisze:Ciekawy jestem czy dzisiejsze wejscie będzie miec podobne Marcinie.
Łącznie dzisiaj +85p = +7,26%
Dzisiaj nie mogę dać screena.
Także:
2 x TP+46p
1 x SL-15p
3 x BE+1p
1x BE+5p
Ten sl był z wejścia o 1:14 w nocy - potem już było lepiej - a najlepiej bo 2xTP było na wejściach 2 x 1/4 S po 2283 tp na 2237
Teraz pytanie za 100 punktów:
Kto zna brokera z następującymi warunkami:
- czas londyński
- kwotowanie pięciocyfrowe
- mt4
- AM odpada
Ostatnio w AM zauważyłem znaczne zamulenie podczas składania/zamykania zleceń.
Zainstalowałem sobie dla porównania demo BZ WBK i różnica w szybkości jest kolosalna. Dodam, że nawet demo AM tak muli.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
- klonmarcin
- Maniak
gfx pisze:No, no, widział screeny o tysiąc lat do przodu Shocked Widocznie przybył do nas z przyszłości.
To oczywiście mój błądklonmarcin pisze:z 3008 roku

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
No pain - No gain
Mi dzisiaj demo AM pół dnia nie chodziło "brak połączenia", "błąd połączenia", "błąd" takie trzy komunikaty mi wyświetlało
może tylko chwilowa usterka.

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer