moja LL zamknieta na TP 1.0171 zysk +28pipekandy11 pisze:heheh to mamy rozne pozycje bo ja mamMajorGC pisze:U mnie podobnie, chociaz przespalem wejscie na 1,0154 ale ustawilem sie na 40. TP w okolicach wspomnianego 1,0008andy11 pisze: graalem to co widzialem....
pozycja dawno zamkneta,,,
jest juz otwarta nowa pozycja....
SL na 1,0160
LL 1.0143, S/L 1.0120, TP 1.0171
Z nedzy do pieniedzy ..:)
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
no tak bywa...MajorGC pisze:andy11 moja na SL -20 pipek. Na szczescie w miare mala pozycja.
ja znowu ma LL aud/usd 1.0168, S/L 1.0139, TP 1.0193
dlaczego tak drogo dalem ano dlatego ze nie postawilem zlecenia oczekujacego po 1.0152 poniewaz zajety bylem na naszej szulernii...
TP wyznaczylem tam poniewz na tym poziomie wypada (SMA 21 na wykresie H4 ) licze na to ze odbije sie i spadnie troche w dol i wtedy znowu wezme LL , no ale zobaczymy jak sie potoczy cena....
Italy Industry Minister Passera: Moody’s rating cut is an unjustified, misleading decision
Italy Treasury undersecretary Polillo: Moody’s evaluation of Italian political risk is “entirely arbitary.” Moody’s rating cut not based on strong economic reasons. Even with stronger cyclical downturn, Italy will respect structural budget balance target
German govt economic advisor Bofinger: Italy better placed than Germany in terms of structural balance
Bank of Spain: Spain banks’ borrowing from ECB in June 365 bln euros, up from 324.6 bln in May
Spanish Dep EconMin Latorre: Expects Spanish yields to decline
Finnish parliament to discuss Spanish bailout on July 19
Bank of England lending plan (FLS) may boost credit by at least £80 bln
China’s PBOC 2012 stability report
EU’s Almunia: We focusing on suspected cartel operation including collusion on setting interest rates after libor scandal
It’s hotter in Karlsruhe than you think – FT.COM/alphaville
Czyli jednak weekendowe i misieczne wsparcie bylo bariera. Heh niezle.andy11 pisze:heheeheMajorGC pisze:andy11 wiesz moze skad to poruszenie na EURUSD, bo sie doszukac nie moge.![]()
koledzy z CITY mowia mi ze interwencja byla...
czekam do 16.00 i stawiam oczekujace na aud/usd
Wyglada na to ze moze od poniedzialku czas na jakies L. Dzisiaj poczekam na jakis spokojniejszy moment. Nadal bez pozycji, chociaz szkoda bo jak bylo na 1.2175 to miezylem posadzic L.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway