Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 625#486625darko39 pisze:Witam,panowie może takie banalne pytanie -czy można na stronie np: jurnala wpisać nr. strony ,którą chce się zobaczyć czy trzeba jedna po drugiej wertować? Już wszystko wiem :)dzięki
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Pomóżcie wybrać brokera i platformę
Witam. Jestem nowy u was.
Chciałbym aby ktoś doświadczony doradził jakiego brokera wybrać, jaką platformę.
Grałem kilka miesięcy na demo Plus500 i Trading212.
Gram wyłącznie na parze EUR/USD jak do tej pory.
Moja "strategia" polega mniej więcej na tym, że za niewielki procent kapitału kupowałem parę i trzymałem nie dłużej niż kilka dni.
Interesuje mnie jakiś zaufany broker, wypłacalny i taki który umożliwia granie na miniloty. Chciałbym na początek zagrać z kapitałem ok 1 tys zł.
Nie wiem czy szukać jakiegoś polskiego brokera czy innego.
Podpowiedzcie coś koledzy...
Dzięki
Chciałbym aby ktoś doświadczony doradził jakiego brokera wybrać, jaką platformę.
Grałem kilka miesięcy na demo Plus500 i Trading212.
Gram wyłącznie na parze EUR/USD jak do tej pory.
Moja "strategia" polega mniej więcej na tym, że za niewielki procent kapitału kupowałem parę i trzymałem nie dłużej niż kilka dni.
Interesuje mnie jakiś zaufany broker, wypłacalny i taki który umożliwia granie na miniloty. Chciałbym na początek zagrać z kapitałem ok 1 tys zł.
Nie wiem czy szukać jakiegoś polskiego brokera czy innego.
Podpowiedzcie coś koledzy...
Dzięki
Orientujesz się może czy w ofercie "standart" można zmniejszyć dźwignię na 1:50 czy tak jak napisali "Lewar zależny od depozytu"Stforex pisze:Admiral Markets
Korzystam i mimo pewnych wad, jestem zadowolony.
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę, ale "są dobrzy jak na początek"
EUR USD mają ze spread 1 pip (0,0001)
Miniloty (0,1) i mikroloty (0.01) dostępne w ofercie "standard".
Ok. Dzięki. Ale pojawił się problem. Ściągnęłem Meta Trader 4 z ich strony żeby otworzyć rachunek demo i sprawdzić jak to wygląda, ale wykryło wirusa w tym pliku...mlody87 pisze:Przy zakładaniu konta możesz sobie sam ustawić dźwignie jaką chcesz (jeżeli wpłacasz tyle ile mówiłeś) od 1:50 do 1:500. Potem możesz tą dźwignię dowolnie zmieniać.