Nie umiem grac na fx...
To trochę późno ale niech będzie, masz jakieś zasady wedle których chcesz szukać sygnałem? jaki SL ja preferuję 10 pips choć z tym to różnie bywa, a co do jutra to różnie może być czasem konsole się zdarzały a wtedy to raczej NLA słabiej się spisuje 

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
czy mam jakies zasady jestem na etapie ustalenia sztywnych zasad narazie sie ucze i mysle ze nic nie uczy lepiej jak praktyka
narazie sobie wymyslilem tak ze zl wyznaczam na h1 i wchodze tylko zgodnie z nla na m15 ale zobaczymy czas wszystko zweryfikuje a sl to nad swieczka momentum h1 i tp 2 razy wieksze
jak 8 to pozno to mile widziane zagrania o wczesniejszej godz
narazie sobie wymyslilem tak ze zl wyznaczam na h1 i wchodze tylko zgodnie z nla na m15 ale zobaczymy czas wszystko zweryfikuje a sl to nad swieczka momentum h1 i tp 2 razy wieksze
jak 8 to pozno to mile widziane zagrania o wczesniejszej godz
Brak konsekwencji oraz omijanie zasad jest odwiecznym problemem czlowieka.Wirus pisze:obierz dowolną strategię, trzymaj się jej choćby skały srały, zapisuj przebieg transakcji i sprawdzaj
Jakby to bylo wszystko latwe zycie bylo by naprawde nudne, a z drugiej strony trudo jest latwo zyc.

Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100%