marcinm pisze:Opracowałem też wersje pracującą real-time, gdzie nie trzeba klikać żeby odświeżyć, zaktualizować dane, ale nie udostępniam jej jako freeware tylko w formie licencji.
W sprawie licencji na wersje real-time proszę o kontakt mql@texpert.eu
Czy ktoś miał wersję tego skryptu pracującą real-time? Próbowałem się kontaktować z Autorem, ale nie odpowiada na maile.
Proszę jeszcze raz o dokładne wytłumaczenie jak zaimportować dane z MT4. W kadalogu MT4/experts/files/ nie mam żadnych plików, które mógłbym wskazać podczas tworzenia nowego portfolio
Wersja darmowa działa jako skrypt czyli należy ją umieścić w podkatalogu MT4 \experts\scripts\ wówczas będzie widoczna jako skrypt, a nie jako wskaźnik czy EA.
Po wgraniu pliku DataConverterDTs do katalogu powinien pojawić się nowy skrypt w okienku Nawigatora o takiej samej nazwie.
Dla prawidłowego uruchomienia konieczne jest włączenie importu bibliotek zewnętrznych, w konfiguracji MT4 .
Jeśli skrypt został prawidłowo zainstalowany i uruchomiony to zapisuje dane w podkatalogu files/dtdat/ i tam tworzy kolejne podkatalogi dla rynków np. EURUSD.
Proszę czytać komunikaty w MT4 w zakładkach Dziennik oraz Strategie tam mogą zostać wyświetlone informacje odnoście przyczyn ewentualnego nieprawidłowego uruchomienia konwertera.
Odpowiadam jak jestem, pomagam jak jestem, jak mnie nie ma to mnie nie ma, bo jestem…
kojot pisze:czy w DT mozna przelaczac sie pomiedzy interwalami, gdy wykres jest na ekranie
mam jakas stara wersje i nie moge znalezc takiej mozliwosci
Ja mam DT 5 i też nie mogę przełączać interwałów czasowych. Trzeba mieć upload- wane dane w konkretnym interwale czasowym. Jak masz 5 min to nie zmienisz na 15 min. Ja przynajmniej tego nie umiem zrobić. Może ktoś to potrafi?
Trzeba chyba przygotować dane w Downloader-e w konkretnym przedziale czasowym.