Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
_/_/Dariusz_/_/
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _/_/Dariusz_/_/ »

Tym badziej że teraz na Słowacji można założyć firmę i wynająć tam biuro na wizytę klientów za niewielką kwotę.

Ale zazwyczaj bez obejrzenia miejsca i towaru nie wpłaca się kasy na proformę, przynajmniej nie w pierwszej transakcji i z reguły jeśli firma hadluje stalą to ma możliwość ubezpieczenia odbiorcy bo kwoty są niemałe, dlatego samo to w tej branży jest podejrzane . Jeśli ktoś by oferował coś takiego to apewno bym pojechał na miejsce oberzeć towar w sumie przecież nie jest daleko .
Objective perspective, just businiess...

BartGDA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BartGDA »

_/_/Dariusz_/_/ pisze:
Tym badziej że teraz na Słowacji można założyć firmę i wynająć tam biuro na wizytę klientów za niewielką kwotę.

Ale zazwyczaj bez obejrzenia miejsca i towaru nie wpłaca się kasy na proformę, przynajmniej nie w pierwszej transakcji i z reguły jeśli firma hadluje stalą to ma możliwość ubezpieczenia odbiorcy bo kwoty są niemałe, dlatego samo to w tej branży jest podejrzane . Jeśli ktoś by oferował coś takiego to apewno bym pojechał na miejsce oberzeć towar w sumie przecież nie jest daleko .
Dokładnie :)
a poza tym można tez się umówić na gotówkę przy dostawie lub potwiedzony przelew ( są też przelewy ekspresowe). Auto stali ( niech będzie po taniości ;) ) to jakieś 50 tyś pelenów. Ja bym nie ryzykował przy pierwszej dostawie....
P.S z tymi koszykami losowań to mnie rozwaliłeś Tekron ;)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

:) zamieściłem ten blog bo ja sprawdzam każdą firmę od której mógłbym brać. Co do cen stali to obecnie w granicach 1950 netto można kupić, u firm które biorą megatony zapasów w momencie, gdy jest tania, wszystko poniżej jest albo lewe albo oszustwo. Oczywiście stal z atestem i gatunkiem biorę pod uwagę.
A pod tego "biedaka" NIP em podkładają proformy więc mu o tym powiedziałem, zgłosił prokuraturze i co? i pół roku a nawet strony internetowej złodziei nie zlikwidowali. Żal mi gościa bo mnóstwo nieporozumień ma przez to.
Zamieściłem, żeby się rozeszła informacja, że takie skur....ństwo się szerzy w kraju.
Obrazek

jarex29
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jarex29 »

Dałem długą na NZDUSD bo lubię tą parę co o tym myślicie ?

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Myślę że od 7920 ma jakieś 30-50 max pkt na TP. przy 950 dałbym na BE lub zamknął, później tak ryzykownie. Wydaje mi się że to korekty ostatnie na wszystkich parach z USD jako nie bazową. Lepszy wróbel w garści niż paw na schodach czy jakoś tak.
Obrazek

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: darko39 »

Proszę bardzo:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Stykło TP jarex29? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Cyrkowe zagranie pt łapanie spadającego noża.
Kupuj 3lot EU po 420 : ) do 480 : )
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

^^ nutka na dziś, jak macie dobre nutki w HD możecie dorzucać do pytań itd :D co by dzień był żywy a nie przybity.
http://www.youtube.com/watch?v=W5yCFa_YHV0
Obrazek

jarex29
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jarex29 »

Wyrzuciło mnie na SLu ale nie szkodzi bo małym lotem grałem więc dużej straty nie było :) Mam otwartą EU buy od1.2405 i się zastanawiam co z tym zrobić :)

ODPOWIEDZ