Super Złe Trejdy!

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
peter_r
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: peter_r »

Pierwszy miesiąc, przecież euro musi spaść...złe info non stop.. 8)
Ogólnie mam oko do łapania szczytów i dołków, szkoda że często przy odwrotnych pozycjach :D

edit:
jeszcze 2 perełki

Straty umiarkowane (<1%) a w przypadku 2ch transakcji z 5% depo...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
temal
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: temal »

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

To mój rachunek od 14.06 mówi sam za siebie... Ciezki tydzien miałem z euforii w depresje i na przemian najgosze jest to że zostawiłem dwie pozycje przeciwstawne i TP 2 pipsy u góry a u dołu może z 10. Jezeli znów cos zmajstrują i będzie luka to zaczynam z samego dołu. ech
Jeśli robisz wszystko jak należy to znaczy że nie jesteś bohaterem ;) http://youtu.be/mLXQltR7vUQ

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Ja pierd... temal zlituj się z tym avatarem, ten sukinsyn tylu ludzi już omamił i zgnoił, że dramat. Za każdym razem jak go wypierdolą z jakiegoś kraju za to co robi to osiedla się z w innym znajdując rzeszę kretynów, takich sekciarzy powinno się zatłuc na miejscu a nie sądzić. Sory za offtop.
Obrazek

Awatar użytkownika
temal
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: temal »

Tekron pisze:Ja pierd... temal zlituj się z tym avatarem, ten sukinsyn tylu ludzi już omamił i zgnoił, że dramat. Za każdym razem jak go wypierdolą z jakiegoś kraju za to co robi to osiedla się z w innym znajdując rzeszę kretynów, takich sekciarzy powinno się zatłuc na miejscu a nie sądzić. Sory za offtop.
Szczerze mówiąc mam gdzies tego typa po prostu czasem mnie przypomina kiedy sidze przed monitorem i sie modle aby cena zawróciła :) czytałem cos tam o nim ale cudowne bajki mnie nie interesują...
Jeśli robisz wszystko jak należy to znaczy że nie jesteś bohaterem ;) http://youtu.be/mLXQltR7vUQ

Buho
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Buho »

mah1y akurat w mt4 zapalenie się tego na czerwono zazwyczaj oznacza MC, po którym jest stop out.

a tu w załączniku mój najbardziej hardkorowy trade jaki mi sie udał, oczywiście z ręki nigdy bym w to niewszedł, wszystko sie stało przy połączeniu zleceń oczekujących z danymi akurat na walucie.
Zakończone MC :)

Jarekk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarekk »

Może nie jest to jakiś super zły trade, ale wkurzające jest gdy pozycja zostaje otworzona przez spred.

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

wrzuce typowy przyklad jak nie nalezy grac.
4x stop out. gra za 100% kapitalu.
oczywiscie tak musialo sie skonczyc, bo gra przeciwko trandowi z wiara ze to ten moment, w ktorym powinno zaczac wracac.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

.... tam jest błąd winno być 50% zamiast 100
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Miesiąc zajeła mi odbudowa depo,miałem zwolnić tempo,tego samego dnia shorciłem ostro EJKA,ale nieskutecznie,przeskoczyłem na edka i ...dziś wyrzygałem się z elek.
Wiedziałem,że to moze być o ten 1 krok za daleko,no i niestety.Dowaliłem takie pozycje znowu że szok.
Na szczęscie zostało na 0,03 lota więc odbudowa już trwa ...

Zbyt często się to powtarza i trzeba w końcu wyciągnąć wnioski,bo staje się takim forexowym Syzyfem...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Songo89K pisze:Zbyt często się to powtarza i trzeba w końcu wyciągnąć wnioski,bo staje się takim forexowym Syzyfem...
Jaki był plan? jeśli nie masz odpowiedzi na to pytanie to granie nie ma sensu dopóki nie będziesz go miał. Nawet jak nie masz systemu, plan powinien być lepszy, czy gorszy ale być musi. Musisz reset systemu zrobić i zapomnieć o tym trejdzie.

ODPOWIEDZ