zabezpieczone +37pklonmarcin pisze:zabezpieczone +34p.
cdn..
zabezpieczone +37pklonmarcin pisze:zabezpieczone +34p.
Odnoszę wrażenie, że każdy Twój post w moim dzienniku ma za zadanie "dowalenie". Nie wiem czym Ci na to zasłużyłem.besot pisze:klonmarcin
to który cień się teraz tworzy na godzinnej? Smile To już wszystko jest iluzją?
Marcin to go olej najzwyczajniej w świecieklonmarcin pisze: a takie posty po prostu powodują, że odechciewa się wszystkiego
Tak by należało - ale tak czy inaczej przyszły tydzień bez gry - cały. Na forum wracam dopiero 1 lipca z podsumowaniem miesiąca.Darkey pisze:Marcin to go olej najzwyczajniej w świecie Very Happy Są i tacy co z wypiekami na twarzy czekają na następny odcinek Very Happy Złej baletnicy przeszkadza i rąbek przy spódnicy, a dobrej ... nie przeszkodzi nic. Rób swoje, jak chcesz i kiedy chcesz Smile
Wszystko pięknie się układa - do 2529 doszli i tylko 10p knota przeszło dalej pod ten poziom.klonmarcin pisze:Jak widać postanowili iść dalej DOWN. Jeśli sytuacja się utrzyma i pokaże jakiś potwierdzenia na L to jutro może być ONLY TRADE LONG.![]()
img upload
Teraz trzeba obserwować otwarcie D1 - aby iść jutro UP to powinni zrobić najpierw dolny cień - czyli jeszcze trochę zejść w dół - lub zanim zamkną aktualną d1 podejść do góry - a na nowej d1 podejść w dół robiąc cień dolny - wtedy obyło by się bez tworzenia nowego Low - ta druga opcja jest wg mnie bardziej prawdopodobna.
Jeśli będą potwierdzenia na L to zagram 3/4 z targetem w okolicach zl d1 - a dokładnie na 2623.
Spróbuję jeszcze wymyślić plan B na wypadek gdyby jednak nie chcieli jutro rosnąć - wtedy pewnie lecimy jeszcze do 2480 - ale jeszcze nad tym pomyślę.
Graty Marcin