I Ja też jeszcze kiedyś będę...
I Ja też jeszcze kiedyś będę...
...będę bogaty. A narazie gram na demo. Cześć. Nazywam się Jarek. O forexie dowiedziałem się z 2 lata temu, ale zainteresowałem się nim w październiku 2011 roku (założyłem demo i jakieś tam książki sobie przeczytałem). Na początku trudno to było nazwać grą. Skalp po 2-3 pipsy, a jak strata to ponad 10... Ale pierwszy dzień i 16%, a ja podjarany, że tak dobrze mi idzie. A potem to wiadomo...
Obecnie stosuję praktycznie linie wsparcia i oporu. Składam zlecenia oczekujące o godz 07:00 (przed wyjściem do szkoły) oraz czasem o 17:00. Analizę robię od H1 wzwyż.
Liczę na krytykę oraz jakieś wskazówki od bardziej doświadczonych.
Konto demo mam od 20.04.2012, zamieszczę z niego statetemat, ale nie bierzcie pod uwagę ponad 1000 straty na złocie, bo otworzyłem tą pozycję żeby sprawdzić jak są liczone pipsy i spred, a że pojawiła się strata to tego nie zamykałem...
Dzisiaj bez żadnej pozycji niestety...
A tutaj z 5 ostatnich transakcji...
Obecnie stosuję praktycznie linie wsparcia i oporu. Składam zlecenia oczekujące o godz 07:00 (przed wyjściem do szkoły) oraz czasem o 17:00. Analizę robię od H1 wzwyż.
Liczę na krytykę oraz jakieś wskazówki od bardziej doświadczonych.
Konto demo mam od 20.04.2012, zamieszczę z niego statetemat, ale nie bierzcie pod uwagę ponad 1000 straty na złocie, bo otworzyłem tą pozycję żeby sprawdzić jak są liczone pipsy i spred, a że pojawiła się strata to tego nie zamykałem...
Dzisiaj bez żadnej pozycji niestety...
A tutaj z 5 ostatnich transakcji...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- San Pellegrino
- Gaduła
Dodam od siebie pracę nad S&R bo bardzo niechlujnie je wyznaczasz, zmień rozmiar linii do najmniejszej i jedziesz po knotach od W1 do H1 skupiając się na ostatnim high i low.
Dobry dobór TF - powodzenia
Dobry dobór TF - powodzenia

Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal